Vorige
Nieuws

WaakSaam viert 10-jarig jubileum met opnieuw behaalde ISO 55001-certificering

WaakSaam viert 10-jarig jubileum met opnieuw behaalde ISO 55001-certificering mei 2024

WaakSaam met de Provincie Noord- Holland. Van links naar rechts: Gerco de Hart, Mike Borst, John Blok, Bas van Geldorp en Paul Vetter

WaakSaam - gebiedsbeheerder voor de Provincie Noord-Holland - heeft opnieuw bewezen waarom zij voorloper is op het gebied van assetmanagement. Dit jaar viert zij niet alleen haar 10-jarig bestaan, maar ook het succes van haar opnieuw behaalde ISO 55001-certificering. Dit certificaat, dat internationaal wordt erkend, biedt richtlijnen voor het beheer van bedrijfsmiddelen (assets) en helpt organisaties waarde te creëren door effectief beheer gedurende de gehele levenscyclus van activa. 

Sinds de oprichting in 2014 heeft WaakSaam zich onafgebroken ingezet voor de hoogste normen in kwaliteit, samenwerking en efficiëntie. Hoewel het ISO 55001-certificaat niet verplicht is, kiest WaakSaam er bewust voor om dit kwaliteitskeurmerk te hanteren. Dit benadrukt haar toewijding aan een betrouwbaar kwaliteitssysteem als fundament voor succes en heeft geresulteerd in betere prestaties, lagere kosten, hogere betrouwbaarheid en een verhoogde tevredenheid van alle belanghebbenden. 

Dankzij de inzet van haar medewerkers en het voortdurende vertrouwen van de Provincie Noord-Holland, blijft WaakSaam streven naar een toekomst met de hoogste standaarden in asset management. "Wij zijn ontzettend trots op het opnieuw behalen van deze certificering," aldus Mike Borst projectmanager van WaakSaam. "Dit succes is een bewijs van het harde werk van ons hele team. We kijken ernaar uit om onze samenwerking met de Provincie Noord-Holland voort te zetten en blijven ons inzetten voor een duurzame en betrouwbare dienstverlening." 

Over waaksaam

WaakSaam is een combinatie van vier bedrijven: Dura Vermeer, Ploegam, Van den Biggelaar en Van Doorn. In het gebiedscontract zijn het vaste en variabele onderhoud en enkele vervangingen van (vaar)wegen, groen en civieltechnische kunstwerken (zoals viaducten en bruggen) gebundeld.

Lees meer van Dura Vermeer Infra Assetmanagement Bekijk werkmaatschappij
Deel deze pagina

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!