Vorige
Bouwen aan De Lutte

Een dorps, gastvrij, landelijk en lommerijk De Lutte

2022-2024
Bouwteam
Gemeente
Infra

Bouwteam De Lutte werkt sinds begin 2022 aan een dorps, gastvrij, landelijk en lommerijk De Lutte in de gemeente Losser. Voor de bouwteampartijen (Dura Vermeer, gemeente Losser en Anacon-Infra) staan de komende jaren verschillende projecten gepland, waaronder een nieuw centrumplein, de aanpak van omliggende straten en het vergroenen van de dorpsranden. Daarbij hebben de bouwteampartijen volop ambities op het gebied van duurzaamheid.

Problemen met riolering en regenwateroverlast zijn de reden dat sinds 2016 is gewerkt aan het plan Kwaliteitsimpuls De Lutte. Een belangrijk onderdeel daarvan is de herinrichting van het centrum. Samen met ondernemers, inwoners en andere betrokkenen is een ontwerpvisie voor de inrichting van een aantrekkelijk centrumplein in De Lutte opgesteld. 

 

OP NAAR NET ZERO

Dura Vermeer werkt aan een groenere, betere en duurzame toekomst. Elke dag opnieuw. Wij hebben een kraakhelder doel. Nul CO2-uitstoot vóór 2050. Dit lukt ons niet alleen: met al onze collega’s en iedereen in de keten kunnen we de teller versnellen. Ook dit initiatief telt op naar nul uitstoot. Zo gaan we samen ‘Op naar Net Zero’. 

meer over 'Op naar net zero'

Lees meer van Dura Vermeer Infra Regio Noord Oost Bekijk werkmaatschappij

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

Infra

André van der Vegt

Directeur Dura Vermeer Infra Regio Noord Oost Regio Overijssel, Regio Groningen, Regio Friesland, Regio Drenthe, Regio Gelderland, Regio Utrecht
André van der Vegt