Vorige
De Groene Loper

À la carte wonen in Zoetermeer

Zoetermeer
Bouw & Vastgoed

Zelf vorm geven aan je droomwoning in Zoetermeer? Voor de bewoners van De Groene Loper in woonwijk Rokkeveen is dit in oktober 2019 werkelijkheid geworden. De nieuwe wijk in Zoetermeer is een project van Dura Vermeer Bouw Zuid West in samenwerking met Wonen à la Carte. De 28 woningen met woonoppervlaktes van 113 m2 tot 198 m2 zijn stuk voor stuk bijzonder geworden. Met het doordachte ontwerpproces onder begeleiding van BDC architecten, de woonconsulent en Dura Vermeer, hebben bewoners veel vrijheid gekregen in het ontwerpen van de eigen woning.

De nieuwe wijk kenmerkt zich aan de grote diversiteit aan architectuurstijlen en aan de trotse bewoners.

Je eigen woning ontwerpen

Toekomstbestendig wonen

ENERGIEZUINIGE WONINGEN

Op de achtergrond heeft Dura Vermeer voor alle individuele kopers de kostprijs gecalculeerd en gekeken of de aanpassingen en nadere uitwerkingen voldeden aan alle bouwfysische eisen. De woningen zijn ‘toekomstbestendig’ dankzij een individuele warmtepomp, een gebalanceerd ventilatiesysteem en zonnepanelen. Bovendien is er geen gasleiding meer te vinden. Er wordt gekookt op elektriciteit, opgewekt door zonnepanelen. Ook radiatoren zijn verleden tijd. Via de warmte/koude opslag in de bodem wordt water opgewarmd en via de warmtepomp naar de woningen gebracht. 

 

Alles binnen handbereik

Rokkeveen is een wijk waar alle voorzieningen binnen handbereik zijn. Winkelcentrum Rokkeveen is op loopafstand en in de directe omgeving zijn er verschillende scholen gevestigd. Met de auto ben je binnen 15 minuten in het Stadshart Zoetermeer. In het Stadshart kun je winkelen en heerlijk eten en drinken in één van de vele restaurants en cafés. Ook is het Stadstheater in het Stadshart gevestigd.

 

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.