Vorige
Dear North,

Een ode aan Amsterdam-Noord

Status: in voorbereiding
Bouw & Vastgoed

Dura Vermeer Bouw Midden West realiseert de nieuwbouw van mixed-use complex Dear North, aan de Distelweg in Amsterdam Noord. Werken, wonen, parkeren komt samen in één duurzaam geheel. 

Dear North, is onderdeel van Buiksloterham, een van de meest veelbelovende gebieden in Amsterdam dat verandert van een industrieel bedrijventerrein in een circulaire stadswijk gericht op wonen en werken. 

Woon- en werkgebouw Dear North, omvat 104 huurappartementen variërend van studio’s tot 4-kamerappartementen met een omvang tussen 30 tot 85 m2 gebruiksoppervlak, circa 4.200 m2 verhuurbaar vloeroppervlak hoogwaardige kantoorruimte met horeca in de plint en parkeergelegenheid voor auto’s en fietsen. 

In het hart van Amsterdam-Noord, op de plek waar de Asterweg en de Distelweg elkaar raken, transformeert het industriegebied naar een levendige stadswijk.

Dear North, duurzaam in alle facetten

Duurzaam in al haar facetten

Dear North, heeft een BREEAM Excellent certificering ontvangen, wat een duurzaam ontwerp waarborgt. Dear North, beschikt straks over Energielabel A++++. Het gebouw onderscheidt zich door zijn groene karakter. Het project is daarmee natuurinclusief ontworpen en wordt rainproof ingericht. De gevel is bekleed met beplanting en klimplanten die langs het gebouw omhoog groeien. Het dak is uitgerust met mos-sedum en PV-panelen. Bovendien zijn er boomstammen en grondheuvels aangelegd om de fauna te stimuleren.

Het resultaat is een gebouw dat in alle aspecten duurzaam is en bijdraagt aan onze Net Zero doelstelling. Dit project is een duidelijk voorbeeld van onze gezamenlijke toewijding aan duurzame stedelijke ontwikkeling.

 

Meer informatie over Dear North, staat op de projectwebsite: www.dearnorth.nl

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.