Vorige
Dorpsplein Soesterberg

voor starters, jonge gezinnen, alleenstaanden en ouderen

Soesterberg
Bouw & Vastgoed

Ontwikkelende bouwer Dura Vermeer Bouw Midden West heeft in opdracht van De Alliantie op de hoek van het Dorpsplein en Generaal Winkelmanstraat een appartementengebouw met 19 appartementen en één woning opgeleverd.

Aangenaam en duurzaam wonen

Het appartementengebouw De Generaal bestaat uit 19 driekamerappartementen en zijn bestemd voor een mix aan bewoners. Voornamelijk starters, jonge gezinnen, alleenstaanden en ouderen. De woningen variëren in grootte tussen de 77m2 en 91m2 en zijn geschikt voor het middensegment. Met een lift, balkon/terras, keukenblok met inbouwapparatuur, inpandige berging, badkamer en toilet ontbreekt het de bewoners aan niets. Naast de 19 huurappartementen is er ook één eengezinswoning van 115m2 met tuin gerealiseerd.

De woningen zijn niet alleen aangenaam om in te wonen, maar ook duurzaam. Diverse maatregelen maken bij deze woningen een laag energieverbruik mogelijk, zoals de warmtepomp, WTW-systeem en zonnepanelen. Dat maakt de woningen toekomstbestendig en blijvend betaalbaar.

Voor Soesterberg is het appartementencomplex een welkome toevoeging aan de woningvoorraad. Het braakliggende stuk grond is nu aantrekkelijk aangezicht.

De woningen zijn niet alleen aangenaam om in te wonen, maar ook duurzaam

Voor Soesterberg is het appartementencomplex een welkome toevoeging aan de woningvoorraad

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

Bouw & Vastgoed

Marijke Nas

Statutair Directeur Dura Vermeer Bouw Midden West Regio Noord-Holland, Regio Utrecht
Marijke Nas