Vorige
Trivium Meulenbelt Zorg in Tubbergen

Samen voor persoonlijke zorg in Twente

Een samenwerking die zorgt voor sfeer, vertrouwen en kwaliteit

Tubbergen
2019 - 2020
Bedrijfsleven
Bouwteam
Bedrijfsleven
Bouw & Vastgoed

Het complex bestaat uit totaal 50 woonplekken. Daarvan zijn er 34 voor somatische bewoners en 16 voor dementerenden. Het is zo ingericht dat de medewerkers zo efficiënt mogelijk kunnen werken. De menselijke factor blijft altijd voorop staan, maar verschillende technische inpassingen ondersteunen de zorg in het gebouw. Er zijn bijvoorbeeld camera’s met sensoren in de ruimtes geplaatst zodat de slaapwacht kan zien of iemand uit bed is of niet.

Bouwteam Dura Vermeer Bouw Hengelo

Het uitvoeringsteam liep veel in en om het gebouw, maar dat vonden de bewoners en medewerkers juist wel gezellig. Er is vanaf het begin goed gecommuniceerd over de planning en eventuele overlast. Iedereen daar kende het uitvoeringsteam. De samenwerking werd zo ingericht dat het uitvoeringsteam zelfs uitgenodigd werd voor personeelsfeestjes. 

Gefaseerde sloop, nieuwbouw en renovatie

Het woonzorgcentrum van TriviumMeulenbeltZorg (TMZ) in Tubbergen was verouderd. Het vertrek van een deel van de bewoners naar een andere locatie maakte de weg vrij voor een gefaseerde sloop en nieuwbouw. Het middendeel van het gebouw, met daarin het restaurant, werd gerenoveerd.

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.