Vorige
Tull en 't Waal

Woningen op de Buitenoever

Verschillende soorten woningen

Kerkebogerd, Tull en 't Waal
2-2019 - 12-2019
Bedrijfsleven
4.567.435,00.-
Gemeente
Bouw & Vastgoed

Het totale project bestaat uit 29 koopwoningen, opgebouwd uit 6 woningtypen, verdeeld over 8 bouwblokken. BuitenOever Fase 2 bestaat uit 6 twee-onder-een-kapwoningen en één rij van 4 tussen- en en hoekwoningen aan een verkeersluwe straat. De woningen worden afgewerkt met complete badkamer en vloerverwarming op de begane grond. Voor de kinderen is er een basisschool op loopafstand en voor de overige voorzieningen bieden Nieuwegein en Houten diverse mogelijkheden.

TUSSEN- EN HOEKWONINGEN

De twee tussenwoningen in dit project hebben een woonoppervlakte van circa 77 m². De tuin ligt op het zuidwesten en heeft een totale perceeloppervlakte van circa 85 m². De hoekwoningen hebben een woonoppervlakte van circa 77 m². De tuin ligt op het zuidwesten en heeft een totale perceeloppervlakte van circa 105 m². En hoe handig, in de tuin staat alvast een berging waar je je fiets, de tuinspullen of andere dingen in kunt opbergen. Koopsommen vanaf € 229.000,- v.o.n.

TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN

De twee-onder-een-kapwoningen hebben een woonoppervlakte van circa 126 m² tot circa 141 m². Alle woningen van dit type hebben een garage, een mooie plek om de auto te stallen. De tuinen liggen op het zuidoosten en zijn royaal, namelijk circa 295 m² tot 305 m²! Koopsommen vanaf € 383.000,- v.o.n.

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.