Vorige
Tull en 't Waal

Woningen op de Buitenoever

Verschillende soorten woningen

Kerkebogerd, Tull en 't Waal
2-2019 - 12-2019
Bedrijfsleven
4.567.435,00.-
Gemeente
Bouw & Vastgoed

Het totale project bestaat uit 29 koopwoningen, opgebouwd uit 6 woningtypen, verdeeld over 8 bouwblokken. BuitenOever Fase 2 bestaat uit 6 twee-onder-een-kapwoningen en één rij van 4 tussen- en en hoekwoningen aan een verkeersluwe straat. De woningen zijn afgewerkt met complete badkamers en vloerverwarming op de begane grond. Voor de voorzieningen bieden Nieuwegein en Houten diverse mogelijkheden.

TUSSEN- EN HOEKWONINGEN

De twee tussenwoningen in dit project hebben een woonoppervlakte van circa 77 m². De tuin ligt op het zuidwesten en heeft een totale perceeloppervlakte van circa 85 m². De hoekwoningen hebben een woonoppervlakte van circa 77 m². De tuin daarvan ligt op het zuidwesten en heeft een totale perceeloppervlakte van circa 105 m². En hoe handig, in de tuin staat alvast een berging waar je je fiets, de tuinspullen of andere dingen in kunt opbergen. 

TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN

De twee-onder-een-kapwoningen hebben een woonoppervlakte van circa 126 m² tot circa 141 m². Alle woningen van dit type hebben een garage, een mooie plek om de auto te stallen. De tuinen liggen op het zuidoosten en zijn royaal, namelijk circa 295 m² tot 305 m²! 

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.