Vorige

Utiliteitsbouw Activiteiten

Onze visie

Aangemoedigd door innovaties op verschillende gebieden hebben klanten behoefte aan nieuwe soorten vastgoed- concepten. Werkplekken die medewerkers stimuleren om te excelleren. Inspirerende en betekenisvolle omgevingen die hun imago op de arbeidsmarkt versterken. Duurzame en energieneutrale gebouwen, die goed zijn voor mens én de aarde. Daarmee zetten wij ons in om Het Goede te Doen

#1

Urban Miner

Urban Miner is een unieke circulaire bouwhub, die zich richt op het sluiten van ketens voor zowel de bouw- als de infra-activiteiten. Hiermee geven we verdere invulling aan onze duurzaamheidsambities én spelen in op de vraag van klanten naar hergebruik en het opnieuw toepassen van grondstoffen en materialen.

#2

Zorgvastgoed

Door gebrek aan expertise, tijd en geld sluit zorgvastgoed vaak niet meer aan bij de hedendaagse behoeften. Samen bouwen wij het vastgoed weer duurzaam en toekomstbestendig.

#3

Onderwijs

We hebben een moderne visie op ontwerp, bouwen en meerjarig onderhoud. Door samenwerking integraal te organiseren en gebruik te maken van talrijke beproefde optimalisaties, besparen we tijd, kwaliteit en kosten.

#4

Commercieel vastgoed

De traditionele vastgoedketen is sterk aan verandering onderhevig. Klanten zijn op zoek naar een vastgoedpartner die ontwikkeling, advies, ontwerp en uitvoering vanuit een integrale visie benadert. De klant rest nog maar één ding: zich concentreren op kwaliteit en een kantoor of commercieel gebouw dat echt bij hen en hun mensen past.

#5

Life Science, Health & Biotech

De wondere wereld van de Life Sciences: we vinden het fascinerend en uitdagend. Mede door het hoge opleidingsniveau en het prettige woonklimaat in Nederland, aangewakkerd door de ambitie om onze kenniseconomie te versterken, groeit de behoefte aan hoogwaardige faciliteiten voor grensverleggend onderzoek, internationaal overleg en baanbrekende business in ons land.

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.