Vorige

Het traineeship

Ben jij afgestudeerd? Begin dan een traineeship bij Dura Vermeer! Binnen twee jaar leer je jezelf en de organisatie beter kennen door drie verschillende functies te ontdekken. Telkens tijdens een periode van acht maanden. Jij krijgt hierbij de kans om binnen de organisatie op zoek te gaan naar een baan die het best past bij jou!

Onze traineeships zijn de snelste weg naar een topfunctie binnen Dura Vermeer. Als trainee leer je onze organisatie kennen én ontdek je waar jouw interesses liggen binnen diverse vakgebieden. Je ontwikkelt jezelf tot een volwaardig professional en vergaart in sneltreinvaart veel kennis over verschillende processen. De tijd van stagelopen is voorbij, als trainee ben je 100% medewerker met de taken en verantwoordelijkheden die daarbij horen.

Inhousedag

Wil je een traineeship volgen bij Dura Vermeer? Van 13 tot 14 juni vindt de inhousedag bij Dura Vermeer Divisie Infra plaats. Een dag waarop je in 24 uur Dura Vermeer van dichtbij kunt ervaren, je je laat onderdompelen in onze organisatie en er mogelijk een traineeship aan overhoudt. Meld je voor 23 mei aan door te solliciteren op de vacature. 

VACATURE TRAINEESHIP

Aftermovie inhousedag 2023
Hoe is het met de trainees van de (eerdere) inhousedag?

FAQ's

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!