Vorige

Woningbouw Activiteiten

Onze visie

Er is veel te doen in ons woonlandschap. Als we kijken naar de grote lijn in de vragen die op ons afkomen, wordt de complexiteit van onze opgave direct zichtbaar: er moet meer snelheid komen in de woningbouw én in de verduurzaming van bestaand bezit. Tegelijkertijd hebben we alle aandacht nodig voor leefbaarheid, de sociale cohesie en meer kansengelijkheid in de Nederlandse woonbuurten. Nu is niet meer de tijd voor keuzes: het moet állemaal. Zo zetten wij ons in om Het Goede te Doen.

#1

Hoogbouw en appartementen

Bekijk hier onze hoogbouw en appartementen.

#2

Urban Miner

Innovatie en duurzaamheid staan hoog op de agenda bij Dura Vermeer. Met urban miner richten we ons op het sluiten van de grondstoffenkringloop voor zowel de bouw- als de infra-activiteiten.

#3

Grondgebonden woningbouw

Gemeenten willen diversiteit, ontwikkelaars willen zich onderscheiden en kopers willen gewoon een leuke en fijne woning. Ondertussen blijft de roep om betaalbare woningen onverminderd. Kortom; het moet goedkoper, duurzamer, sneller en creatiever.

#4

THUIS de Showroom

Je hebt een nieuwbouwwoning gekocht bij Dura Vermeer en waarschijnlijk heb je al heel veel ideeën over hoe je straks wilt wonen. Kies je voor een zolder met extra licht en ruimte? Of kies je juist voor extra ruimte in de woonkamer? Bij THUIS de Showroom helpen we je graag bij het maken van de juiste keuzes.

#5

Gebiedsontwikkeling

Bij Dura Vermeer hebben we veel ervaring met zowel grootschalige als kleinschalige gebiedsontwikkeling. Van het meedenken in de initiatieffase, het doen van haalbaarheidsonderzoek tot projectontwikkeling en realisatie.

#6

Woningaanbod

Bij Dura Vermeer zijn we trots op wat we bouwen. Bij ieder project werken we vanuit onze morele kompas om Het Goede te Doen. Benieuwd naar ons woningaanbod? Bekijk hier onze projecten.

#7

Bewonerszaken

Renoveren is mensenwerk. Elk complex, elke woning en zelfs elke bewoner vraagt om technisch maatwerk en persoonlijke communicatie.

#8

Woningbouwconcepten

Onze woningbouwconcepten zijn de tools die we inzetten om onze doelen te behalen: om duurzamer te bouwen, minder uit te stoten en sociale ecosystemen te creëren. Zo zetten wij vaart op Het Goede Doen. Bekijk hier onze woningbouwconcepten.

#9

Generatie-wonen

We ontwikkelen steeds vaker een generatiewijk. In de toekomst zullen misschien zelfs wel vijf generaties bij elkaar wonen.

#10

Middenhuur

Middenhuur is een belangrijke schakel om huishoudens met een inkomen tussen modaal en twee keer modaal perspectief op de woningmarkt te bieden. Bekijk hier onze projecten met middenhuur

#11

Het Goede Doen

De grote uitdagingen van vandaag laten zien dat het op veel vlakken echt radicaal anders moet. Daar hebben we alles en iedereen bij nodig. Daarom zetten we in op Het Goede Doen, in alles wat we doen. We denken niet meer in 'of', maar in 'én'. 

#12

Sociale Impact

Vanuit de Programmalijn Sociale Impact ontwikkelen wij samen met gemeenten, corporaties en bewoners visie en tools om bewust te kunnen sturen op de sociale opgave. Zo zetten wij ons proactief in op positieve sociale impact op alles wat wij doen.

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.