Vorige

Woningbouw Activiteiten

Onze visie

Aangemoedigd door innovaties op verschillende gebieden hebben klanten behoefte aan nieuwe soorten vastgoed- concepten. Gebouwen die medewerkers stimuleren om te excelleren. Inspirerende en betekenisvolle werkomgevingen in een flexibel en duurzaam gebouw. Stijlvolle ‘iconen’ die hun imago op de arbeidsmarkt versterken.

#1

Hoogbouw en appartementen

Bekijk hier onze hoogbouw en appartementen.

#2

Urban Miner

Innovatie en duurzaamheid staan hoog op de agenda bij Dura Vermeer. Met urban miner richten we ons op het sluiten van de grondstoffenkringloop voor zowel de bouw- als de infra-activiteiten.

#3

Hier is de toekomst

De verbinding tussen gebouw, mens en omgeving staat in een woonwijk centraal. Om gelukkig en gezond te kunnen wonen en leven, zijn duurzame gebouwen nodig.

#4

Grondgebonden woningbouw

Gemeenten willen diversiteit, ontwikkelaars willen zich onderscheiden en kopers willen gewoon een leuke en fijne woning. Ondertussen blijft de roep om betaalbare woningen onverminderd. Kortom; het moet goedkoper, duurzamer, sneller en creatiever.

#5

THUIS de Showroom

Je hebt een nieuwbouwwoning gekocht bij Dura Vermeer en waarschijnlijk heb je al heel veel ideeën over hoe je straks wilt wonen. Kies je voor een zolder met extra licht en ruimte? Of kies je juist voor extra ruimte in de woonkamer? Bij THUIS de Showroom helpen we je graag bij het maken van de juiste keuzes.

#6

Gebiedsontwikkeling

Bij Dura Vermeer hebben we veel ervaring met zowel grootschalige als kleinschalige gebiedsontwikkeling. Van het meedenken in de initiatieffase, het doen van haalbaarheidsonderzoek tot projectontwikkeling en realisatie.

#7

Woningaanbod

Benieuwd naar ons woningaanbod? Bekijk hier onze projecten.

#8

Bewonerszaken

Renoveren is mensenwerk. Elk complex, elke woning en zelfs elke bewoner vraagt om technisch maatwerk en persoonlijke communicatie.

#9

Woningbouwconcepten

Bekijk hier onze woningbouwconcepten.

#10

Generatie-wonen

We ontwikkelen steeds vaker een generatiewijk. In de toekomst zullen misschien zelfs wel vijf generaties bij elkaar wonen.

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.