Vorige

Dura Vermeer Jansma

Volg ons op social
Man met bezem tijdens asfalteerwerkzaamheden

Wie wij zijn

Drachten
40 Medewerkers

Dura Vermeer Jansma is vanuit het hart van Fryslân actief in Noord Nederland. Wij buigen ons graag over complexe projecten in de wegen- en betonbouw. We houden van persoonlijk contact met korte lijnen.

SAMENWERKEN

Met ons kantoor in het hart van Fryslân staan we dicht bij onze klant. We zijn lokaal aanwezig, kennen de regio waar we werken goed en hebben liefde voor ons vak.

Ons team houdt van snel schakelen, praktische oplossingen en goed werk leveren. Samen met de opdrachtgever werken we aan veiligheid en duurzaamheid op onze projecten en voor de samenleving.

Van oorsprong werken wij veel met RAW bestekken. Inmiddels zijn wij ook meer dan bekwaam in het schrijven van sterke EMVI-plannen en zijn wij een prettige partner in het samenwerken in bouwteams. Wij zien dat hier de toekomst ligt en denken graag mee in vernieuwende, toepasbare oplossingen.

Ons team bestaat uit een groeiende partij professionals die graag de handen uit de mouwen steken een meedenken. Doordat wij werken aan infra en civieltechnische projecten van klein tot middelgroot hebben wij een divers team met ieder zijn eigen specialisme. Een team dat samen van ieder project iets moois wil maken tot volle tevredenheid van de opdrachtgever maar zeker ook van zichzelf. Samen komen we verder!

Drachten Regio Friesland
Bezoekadres

De Bolder 1
9206 AM Drachten

Telefoonnummer 023 752 80 00
E-mail adres facturen facturen@infra.duravermeer.nl
Bekijk route

Activiteiten

Wij werken aan de onder- en bovengrondse infrastructuur. Riolering, wegen, kunstwerken, renovaties; wij doen het! Met verstand van uitvoering en oog voor duurzaamheid en digitalisering. Meebewegen met de markt en inspelen op kansen zit in onze genen.

Bekijk alle Activiteiten

Werken bij Dura Vermeer Jansma

Wie weet ga jij ook kleur geven aan de ambities die waar worden gemaakt in de omgeving.

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

Infra

André van der Vegt

Directeur Dura Vermeer Infra Regio Noord Oost Regio Overijssel, Regio Groningen, Regio Friesland, Regio Drenthe, Regio Gelderland, Regio Utrecht
André van der Vegt
Infra

Lammert-Jan Vogel

Bedrijfsleider Dura Vermeer Jansma Regio Friesland, Regio Groningen, Regio Drenthe
Lammert-Jan Vogel