Vorige
Nieuws

Bewoners doen officieel hun intrede in het kasteel van TudorPark

Het statige appartementengebouw Tudor Castle, bestaande uit 30 luxe appartementen en 1 penthouse, is opgeleverd! De romantische Tudor architectuur, kenmerkend voor gebiedsontwikkeling TudorPark, komt in het gebouw terug. Te zien aan de warme kleur van de bakstenen, dwarskappen, markante schoorstenen en donkere raamkozijnen met slanke roedeverdeling. 

Vanaf het zonnige balkon of terras genieten de nieuwe bewoners van vrij zicht op het water, groen en de fraaie en diverse bebouwing rondom het appartementengebouw. Totaal ontspannen wonen in een levendige omgeving waar je een praatje maakt met de medebewoners uit de buurt, kinderen de ruimte hebben om te spelen en alle voorzieningen dichtbij zijn. 

De woningen van Tudor Castle zijn met een duurzame visie ontwikkeld. Naast de fijne, groene omgeving die bijdraagt aan een goede mentale gezondheid, voldoen de woningen aan de hoge duurzaamheidseisen die we vandaag de dag aan onze woningen stellen. Beginnend met de innovatieve voorbereiding van de fundering met een systeem dat volledig circulair is en een zeer lage C02 footprint heeft tot aan gasloos wonen en het toepassen van hardhout in de kozijnen en ventilatiesystemen met warmteterugwinning. 

Oplevering openbare ruimtes Tudor Castle

Uitvoerder Mark Noordermeer reikt sleutels uit aan vertegenwoordiger VVE

Gebiedsontwikkeling TudorPark

De populaire nieuwbouwwijk TudorPark in Hoofddorp-Zuid krijgt al zeer goed vorm. Naast de oplevering van Tudor Castle zijn de deelplannen Buckingham Quarter, Shakespeare Island, Somerset, Windsor Court en Cannington reeds opgeleverd en bewoond. De bouw van het slotstuk, Canterbury, is begonnen. De laatste woningen gaan dit jaar in verkoop, waarvan in april het nieuwe aanbod met diverse eengezinswoningen en twee-onder-een kapwoningen op de verkoopwebsite van TudorPark online komt.  

Meer over het project lees je op de projectpagina van TudorPark. Bekijk de planning, het laatste deelplan, verkoopdata en het volledige project op www.tudorpark.nl.

Deel deze pagina

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

Bouw & Vastgoed

Kelly Stricker

Projectdirecteur TudorPark en Victoriapark-midden Regio Noord-Holland
Kelly Stricker