Vorige
Nieuws

NRP Opleiding Renovatie en Transformatie

Al bijna een jaar is onze Adjunct – directeur Debby van Kraaij – Rasing cursist aan de NRP Academie. Met een rugzak vol kennis en ervaring is ze eind vorig jaar gestart met de NRP Opleiding Renovatie en Transformatie. Ze is uitgedaagd om net dat stapje verder te kijken en samen te werken met de andere, (ook) ervaren studenten uit de branche. Deze combinatie bracht een mooie versnelling op kennisgebied mee. De afwisseling van sprekers, bijzondere locaties en casussen geeft een goede verhouding tussen leren, ervaren en toepassen tijdens de opleiding.

Debby heeft de opleiding bijna afgerond; de laatste loodjes zijn ingegaan. Zo net voor het einde is het NRP Trendboek 2023 uitgebracht. Welke trends en ontwikkelingen op het gebied van renovatie en transformatie komen we tegen, op weg naar deze toekomst? Met deze vraag in het achterhoofd interviewden de cursisten van de NRP Academie een visionair uit hun netwerk. Debby is in gesprek gegaan met Ronald Dielwart, Directeur van de Divisie Bouw en Vastgoed en tevens bestuurslid bij NRP. Een mooi en eerlijk gesprek volgde wat zeker de moeite waard is om te lezen (pagina 14), net zoals de overige interviews in het trendboek.

Open hier het NRP Trendboek 2023

Ook interesse gekregen in het volgen van de opleiding? Er is nog plek voor 2024! En zoals Ronald in het interview ook aangeeft: “De netwerkfunctie van NRP, waarin kennis en kunde en ook mensen worden verbonden, is belangrijk. Er zijn veel verbindingen van belang bij projecten, zoals de verbinding tussen een leverancier van isolatie en een financier van de bank. Speerpunt bij NRP is integraliteit, het verbinden van alle disciplines die er zijn. Dat begint met begrip en respect voor elkaars werkzaamheden en achtergronden.”

Naast Debby volgen ook collega's  Josephine Mastenbroek (Dura Vermeer Bouw Heyma) en Patrick Kip (Dura Vermeer Bouw Hengelo) de opleiding. Ook hun interviews zijn zeker de moeite waard om te lezen!
 
Goed bezig alle drie en veel succes met het afronden van deze interessante opleiding!

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

Debby van Kraaij - Rasing

Adjunct Directeur Regio Heel Nederland
Debby van Kraaij - Rasing
Lees meer van Dura Vermeer Renovatie Midden West BV Bekijk werkmaatschappij
Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.