Vorige

Dura Vermeer Renovatie Midden West

Volg ons op social

Expert in renovaties in transformaties

Utrecht Leidsche Rijn
90 Medewerkers

Dura Vermeer Renovatie Midden West is expert in het renoveren van (sociale) woningen en utilitair vastgoed. Een mooi actueel project: de renovatie van een scholencomplex in Utrecht tot moderne Onderwijsboulevard. Ook hier geven we nieuw leven aan de levensduur van een gebouw. En dat geeft ons werk een belangrijke maatschappelijke dimensie. Ook komen we letterlijk bij de mensen thuis. Zoals momenteel in Amsterdam, waar we een meerdere appartementencomplexen in één keer onder handen nemen.

Dura Vermeer Renovatie Midden West telt meer dan negentig medewerkers. Er lopen werkvoorbereiders, uitvoerders en projectmanagers tussen. En zeker ook echte doeners, de collega’s op de bouwplaats die onze plannen realiseren. Al met al een mooie mix. Eén ding hebben we hoe dan ook gemeen: we willen samen het beste resultaat bereiken voor de klant.

DURA VERMEER RENOVATIE MIDDEN WEST IN BEELD
Mooi fragment van de renovatie van de Bouwmeesterbuurt in Almere.
25-04-2023
Hoe draagt renovatie bij aan de ontwikkeling van onderwijs? Meester met Dromen, Yasin, gaat in gesprek!
Transport over het water bij renovatieproject REC-P midden in onze hoofdstad!
De aftermovie van ons personeelsfeest (met partners!) op 3 september 2022. Wat hebben we genoten!
COLLEGA'S AAN HET WOORD
Arjan Wigmans - Veiligheidsadviseur
Collega's Tim en Samira op het project van der Pek in Amsterdam!
Blokje Om Quickscan
De Herman Brood Academie

KLANT VERRASSEN

Samenwerken hebben we hoog in het vaandel staan. Niet alleen tussen collega’s onderling, we ontwikkelen en bouwen tegenwoordig ook echt samen met de klant. Co-making noemen we dat. Ook zetten we in ieder project dat stapje extra voor de klant. Die ene actie of dat gebaar waardoor de klant denkt: ‘Hé, dat had ik niet verwacht, dat is een toffe club’.

NIEUWE KANTOOR

Het nieuwe Dura Vermeer Inspiration Centre in Utrecht is zo optimaal mogelijk ingericht om samenwerken te stimuleren. Veel open ruimtes, een showroom, een brasserie en een scala aan vergaderzalen én ook nog eens genoeg ruimte om je projectteam te ontmoeten en verbinden. Plus dat het best hip is, maar vooral innovatief en duurzaam! Het Inspiration Centre creëert op een centrale plek in het land een moderne werkomgeving, waarin op een eigentijdse manier met opdrachtgevers, kopers, partners, eindgebruikers en stakeholders wordt samengewerkt.

NIEUWSGIERIG?

Het gaat goed en we zijn op zoek naar manieren om de organisatie uit te breiden. Vandaar dat we graag kennismaken met kandidaten die nieuwsgierig zijn, proactief opereren en vooral de klant weten te verrassen. Verliesgevende projecten – da’s niks voor jou. Klanten, bewoners en eindgebruikers blij maken dan weer wel. Dat doe je het liefst geholpen door slimme innovaties. Samen met ons team en met de klant.

Junior Werkvoorbereider Joey op project Rembrandt Park
15-02-2022
Werkvoorbereider Yort op project MBO Utrecht
17-01-2022
Werkvoorbereider Mark en directeur André Köster op het Keizer Karel College
16-12-2021
Hoofd Werkvoorbereider Marieke en Projectleider Christian.
30-11-2021
De Ode
20-06-2022

Activiteiten

Aangemoedigd door innovaties en duurzaamheid op verschillende gebieden hebben klanten behoefte aan nieuwe soorten vastgoedconcepten. Gebouwen die medewerkers stimuleren om te excelleren.

Bekijk alle Activiteiten

Werken bij Dura Vermeer Renovatie Midden West BV

Wie weet ga jij ook kleur geven aan de ambities die waar worden gemaakt in de omgeving.

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!