Vorige

Dura Vermeer Renovatie Midden West

Volg ons op social

Specialist in renovaties

Utrecht
70 Medewerkers

Dura Vermeer Renovatie Midden West is specialist in het renoveren van (sociale) woningen en ander vastgoed. Een mooi actueel project: de transformatie van een oud laboratorium in Haarlem tot kantoorgebouw. Ook hier geven we nieuw leven aan de levensduur van een gebouw. En dat geeft ons werk een belangrijke maatschappelijke dimensie. Ook komen we letterlijk bij de mensen thuis. Zoals momenteel in Utrecht, waar we een meerdere appartementencomplexen in één keer onder handen nemen.

Dura Vermeer Renovatie Midden West telt meer dan zeventig medewerkers. Er lopen werkvoorbereiders, uitvoerders en projectmanagers tussen. Maar zeker ook echte doeners, de collega’s op de bouwplaats die onze plannen realiseren. Al met al een mooie mix. Eén ding hebben we hoe dan ook gemeen: we willen samen het beste resultaat bereiken voor de klant.

Hoofd werkvoorbereider Marieke & projectleider Chris op het Rembrandt Park!

KLANT VERRASSEN

Samenwerken hebben we hoog in het vaandel staan. Niet alleen tussen collega’s onderling, we ontwikkelen en bouwen tegenwoordig ook echt samen met de klant. Co-making noemen we dat. Ook zetten we in ieder project dat stapje extra voor de klant. Die ene actie of dat gebaar waardoor de klant denkt: ‘Hé, dat had ik niet verwacht, dat is een toffe club’.

NIEUWE KANTOOR

Het nieuwe Dura Vermeer Inspiration Centre in Utrecht is zo optimaal mogelijk ingericht om samenwerken te stimuleren. Veel open ruimtes, een showroom, een brasserie en een scala aan vergaderzalen én ook nog eens genoeg ruimte om je projectteam te ontmoeten en verbinden. Plus dat het best hip is, maar vooral innovatief en duurzaam! Het Inspiration Centre creëert op een centrale plek in het land een moderne werkomgeving, waarin op een eigentijdse manier met opdrachtgevers, kopers, partners, eindgebruikers en stakeholders wordt samengewerkt.

NIEUWSGIERIG?

Het gaat goed en we zijn op zoek naar manieren om de organisatie uit te breiden. Vandaar dat we graag kennismaken met kandidaten die nieuwsgierig zijn, proactief opereren en vooral de klant weten te verrassen. Verliesgevende projecten – da’s niks voor jou. Klanten, bewoners en eindgebruikers blij maken dan weer wel. Dat doe je het liefst geholpen door slimme innovaties. Samen met ons team en met de klant.

Collega's Tim en Samira op het project van der Pek in Amsterdam!

Kantoorgebouw de Walvis Amsterdam

Kantoorgebouw De Walvis is ingrijpend gerenoveerd om het weer zijn oorspronkelijke karakter terug te geven én tegelijk te voldoen aan alle eisen van deze tijd: gasloos, uiterst duurzaam, met vrije kantoorruimtes en met een hoog afwerkingsniveau. KAAN Architecten tekende het renovatieontwerp, dat zorgt voor een complete metamorfose van het gebouw aan de Grote Bickerstraat, in het centrum van Amsterdam. In opdracht van de Maarsen Groep is Dura Vermeer Renovatie Midden West in maart  2019 gestart met de renovatie van dit pand. Het project is onlangs opgeleverd.

Herman Brood Academie - Dura Vermeer Renovatie Midden West

Voor deel 2 van de serie “ode aan de werkvoorbereider” schittert onze collega Mark op het Keizer Karel College in Amstelveen. Hier ontvangt hij directeur André Köster.

Activiteiten

Aangemoedigd door innovaties en duurzaamheid op verschillende gebieden hebben klanten behoefte aan nieuwe soorten vastgoed- concepten. Gebouwen die medewerkers stimuleren om te excelleren. Inspirerende.

Bekijk alle Activiteiten

Werken bij Dura Vermeer Renovatie Midden West BV

Wie weet ga jij ook kleur geven aan de ambities die waar worden gemaakt in de omgeving.

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!