Vorige

Expertise | Woningbouw Vastgoed-ontwikkeling

Toekomstbestendige, nieuwe leefomgevingen ontwikkelen en realiseren, waar mens én aarde in balans zijn. Dat is wat we willen.Iedereen verdient een gezonde leefomgeving met kansen om te groeien. Nu én in de toekomst. De grote vraagstukken van vandaag maken duidelijk dat we niet meer kunnen kiezen tussen duurzaam of sociaal: het moet allemaal.

Om in onze vastgoed- en gebiedsontwikkelingen stevig koers te kunnen kiezen en houden, hebben we een eigen maatschappelijk kompas ontwikkeld: Het Goede Doen. Daarmee kijken we naar de vragen en thema’s van nu. Om daarmee veel nieuwe ontwikkelingen in gang te zetten die én een hoge geluksfactor hebben voor alle bewoners en gebruikers, maar ook een hele hoge toekomstwaarde.

De wensen voor morgen

De behoeften van vandaag

Tijd voor verandering

Met onze vastgoedontwikkeling focussen wij ons op het versterken van sociale samenhang, het bevorderen van gelijke kansen en het verminderen van CO2-uitstoot. Hierbij is het van groot belang om de bewoner niet uit het oog te verliezen. De wens naar een duurzame woning in een veilige buurt hoort geen luxe te zijn, maar een universeel goed voor elke huiseigenaar.

Zo veranderen we samen het woonlandschap van Nederland. Het liefst met de hele keten aan tafel, want dan gaat het allemaal véél sneller.

 

‘We gaan voor robuuste gebieden met een sterke identiteit en een lage milieu-impact. Gebieden waarvan ook de volgende generaties zeggen: hier is het fijn wonen, werken en recreëren.’

- Noortje Veldhof, ontwikkelaar

op de lange termijn

De meeste gebieds- en vastgoedont­wik­kelingen zijn een langetermijnrelatie. Je wordt verbonden met een plek, de omgeving en al haar stakeholders. Je leeft het project van binnenuit en maakt ‘de connectie’. In dit soort relaties gaat het vooral om robuuste plannen van aanpak - focus op de bal - en uithoudingsvermogen. Hoe realiseren we wat we hebben beloofd, ook als het eens een tijdje tegenzit, of wanneer de meningen eens een keer stevig uiteenlopen? 

We houden het langetermijnperspectief voor ogen, hebben de (kapitaal)kracht om vervelende periodes uit te zingen, gaan liever voor continuïteit in onze bouwstromen dan voor ego, conflicten en oponthoud. Tegenvallers bouwen we op een constructieve manier om naar nieuwe uitdagingen: waar het schuurt, ontstaat immers ook glans! Dat zit diepgeworteld in onze cultuur.

Expertises

Bekijk hier onze andere expertises.

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!