Vorige

Expertise Vastgoed-ontwikkeling

De maatschappij verandert in een rap tempo. De behoefte aan vernieuwing en verschillende soorten vastgoedconcepten wordt steeds groter. Zo hebben technologische innovaties ervoor gezorgd dat plaats en tijd niet meer domineren in de zoektocht naar vastgoed. Onze klanten zijn veelal op zoek naar flexibele en duurzame gebouwen met een dynamische beleving. Door in te spelen op deze trends zien wij voor vastgoedontwikkeling een uitdagende toekomst.

In de opkomst van verschillende vastgoedconcepten vervullen wij een grote rol door sterk in te zetten op innovatie en creativiteit. Daarnaast leveren we een belangrijke bijdrage aan het toenemende aantal Design & Build opdrachten die de markt vraagt. Werken met geïntegreerde contractvormen zorgt voor een betere samenwerking en minder faalkosten, omdat alles bij één partij ligt. Oftewel, de klant krijgt het beste product tegen een steeds lagere prijs.

Wij werken aan toonaangevende projecten, op prominente plaatsen. Vastgoedontwikkeling is bij Dura Vermeer in ieder opzicht maatwerk.

RijswijkBuiten

Schiedamse Meesters

Dagelijks realiseren we ons dat de impact van onze bouwactiviteiten op het milieu groot is. Ons doel is het afbouwen van onze bijdrage aan klimaatverandering door het beperken van de CO2 van onze activiteiten en het sluiten van de kringloop. Hierin kijken we niet alleen naar ons zelf, ook onze partners nemen wij hierin mee. Alleen gaan we sneller, maar samen komen we verder. Want alleen samen maken we de grootste impact.

Expertises

Bekijk hier onze expertises.

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!