Vorige

Activiteit | Utiliteitsbouw Onderwijs

Een leeromgeving moet een plek zijn waar elke leerling, leraar, student en docent zich prettig voelt en veilig kan bewegen. Dit vraagt om een pand die ruimte biedt aan nieuwe initiatieven en projecten. Waar gebruikers zich kunnen omringen met de technieken en materialen die je nodig hebt om goed te leren en te doceren. Die kan zorgen voor precies genoeg daglicht en warmte (of koelte) en waarin je prettig contact hebt met de natuur. Die goed is voor mens én de aarde. Zo willen wij Het Goede Doen.

Bij Dura Vermeer kennen we de weg om daar te komen. We hebben een moderne visie op ontwerp, bouwen en meerjarig onderhoud. Door samenwerking integraal te organiseren en gebruik te maken van talrijke beproefde optimalisaties, besparen we tijd, kwaliteit en kosten.

Multifunctioneel gebruik

Plek om te leren, groeien en spelen

Optimaal binnenklimaat

Het eerste energieneutrale Gymnasium van Amsterdam

niet 'of' maar 'én'

Dura Vermeer heeft een lange geschiedenis met scholenbouw. Het schoolgebouw van vandaag staat voor grote vraagstukken. Hoe kunnen we verduurzamen? Hoe kunnen we een veilige en inclusieve sfeer creëren? En hoe houden we dit alles betaalbaar? Want de uitdagingen van nu maken duidelijk dat kiezen geen optie meer is. Daarom geloven we bij Dura Vermeer niet in 'of', maar in 'en'.

 

‘Toekomstbestendig vastgoed is duurzaam én gericht op de gebruikersbeleving. Met datagestuurd gebouwmanagement maken we prestaties aantoonbaar én helpen we dat gebouweigenaar en gebruikers samen te blijven.’

- René Heintz, senior projectmanager

slimme school

We zijn een familiebedrijf, groot en degelijk, gericht op langjarig samenwerken en waarmaken wat
we beloven, maar ook op doorbijten en vasthouden: innoveren en volhouden waar het écht anders moet.
Onze oplossingen reiken van dubbel ruimtegebruik en aanpasbaarheid tot aan energetisch zeer efficiënte gebouwen, door duurzamer materiaalgebruik en bouwmethodieken. Vanuit onze rijke ervaring zijn slimmer geworden. En de onderwijshuisvesting van vandaag vraagt om meer ervaring dan ooit. 

Slimme school nodig? We kunnen veel van elkaar leren.

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.