Vorige

Infrastructuur Activiteiten

Asfalteren haven
Adriaan De Jong
Je eigen project starten?

Maak kennis met onze infra activiteiten

Ontdek hier alle infrastructuur activiteiten van Dura Vermeer. Wij vullen jouw vraagstuk in op basis van onze jarenlange ervaring en stemmen hierbij de benodigde werkzaamheden perfect op elkaar af. Daarmee maken we het aangenaam voor jou en leveren we met snelle doorlooptijden een complete mobiliteitsoplossing. Met aandacht voor de omgeving en een veilige doorstroom met minimale hinder.

#1

Assetmanagement Haven & Industrie

Profiteer van onze enorme ervaring met de publieke infrastructuur en in de bebouwde omgeving. Wij bieden industriële klanten betere producten, diensten en processen die de total cost of ownership verlagen en de downtime verkorten.

#2

Assetmanagement mobiliteit

Dura Vermeer stopt niet na het opleveren van een (snel)weg. Wij gaan met asset management voor veilige infrastructuur en beheren en onderhouden een assets daarom van A tot Z.

#3

Bodemsanering

Wij geven graag antwoord op vragen als: Hoe lang gaat het duren? Wat gaat het kosten? Hoe kunnen we, afhankelijk van de wensen, slim meedenken over welke techniek het meeste oplevert?

#4

Bouw- en woonrijp

Een terrein bouw- en woonrijp maken? We adviseren en nemen de uitvoering van primaire infrastructuur voor onze rekening.

#5

Breakbulk terminals

Wij hebben ruime ervaring met zwaarbelaste terreinen voor breakbulk terminals. Wij verzorgen ook alle aanverwante infrastructurele voorzieningen.

#6

Droge infrastructuur havens

Integrale droge infrastructuurvraagstukken in de Nederlandse mainports zijn ons specialisme. Wij snappen dat betrokkenheid van alle stakeholders cruciaal is voor een veilig en succesvol resultaat.

#7

Fietspaden

Dura Vermeer is specialist in fietspaden, fietsbruggen en fietstunnels. Onze ervaring garandeert snelheid, veiligheid, kwaliteit en minimale hinder voor fietsers.

#8

Gebiedsontwikkeling

Wij zijn ervaren in gebiedsontwikkeling en zien wonen, water, natuur en infrastructuur als een totaalopgave. Dit gaat verder dan het realiseren van een weg, woning of kantoor op een bepaalde locatie. Het vergt visie en durf, plus ervaring.

#9

Grondwerk

Grondwerk lijkt zo simpel: grond weg scheppen en verplaatsen. Maar weet je dat er veel meer bij komt kijken bij grondwerk? Grondwerk vereist een plan van aanpak dat ver op de zaken vooruit kijkt.

#10

Hoogspanning

Dura Vermeer realiseert onderstations of breidt deze uit samen met partner SPIE. We bieden een breed pakket, waaronder engineering, ontwerp en nog veel meer.

#11

Kunstwerken

Wij zetten kunstwerken neer waar Nederland nog jaren plezier van heeft. Technische hoogstandjes noemen we dat. Ze zijn altijd een mooie uitdaging die we graag aangaan, geholpen door de laatste innovaties en technieken.

#12

Luchthavens

Werken op luchthavens betekent werken in een complexe omgeving. Immers, luchthavens kennen vele, verschillende stakeholders. Dit schrikt ons niet af, dit trekt ons juist aan.

#13

Mobiel breken

Graag stellen we aan je voor: Urby, onze mobiele breker. Urby is ruim 18 meter lang, weegt 48.500 kilo en kan tot ca. 450 ton puin per uur verwerken tot gecertificeerde bouwstoffen. En dat alles op locatie, duurzame puinrecycling dus!

#14

Ondergronds afvaltransportsysteem

Geen uitpuilende vuilcontainers, geen stank, geen zwerfafval en geen oponthoud en geluidsoverlast door vuilniswagens. Het kan met OAT.

#15

Ontwerp

Bij Dura Vermeer hebben we een eigen infrastructuur ontwerpbureau die opdrachtgevers hoogwaardige, onderscheidende en integrale oplossingen biedt.

#16

Oogstmanagement

Waar oogsten, opslaan en transporteren van grondstoffen en bouwmaterialen samenkomen.

#17

Slib- en grondbank Waterweg

Wij bewerken en verwerken baggerspecie door droging of rijping tot achtergrondwaarde- (Aw), woon- of industriegrond. Niet alleen duurzaam, maar in vele gevallen ook voordeliger.

#18

Spoor

Wij zijn actief in vrijwel alle techniekvelden van de railinfrastructuur en hebben alle benodigde disciplines in huis om kennis en werkzaamheden op elkaar af te stemmen.

#19

Stuwen en gemalen

Het vernieuwen en renoveren van stuwen en gemalen is een uitdagende klus. Wij pakken dit integraal aan en behalen korte realisatietijden door goede voorbereiding.

#20

Tankterminals

Wij ondersteunen jouw tanks tijdens de gehele levensduur. Van initiatie, tot realisatie en onderhoud, wij zijn specialist in tankterminals en industrial plants.

#21

Vervanging en renovatie kunstwerken

Samen met anderen dekken we alle specialismen en bieden we een integrale een duurzame aanpak voor vervanging of renovatie van kunstwerken.

#22

Logistieke hubs

De realisatie van logistieke hubs pakken wij integraal aan. Eén aanspreekpunt regelt het gehele project afgestemd op basis van jouw bedrijfsprocessen en omgeving.

#23

Wegen

Asfalt en verhardingen, daar komt een hoop bij kijken. Dat weet je als je aan de wieg hebt gestaan van het op grote schaal introduceren van dit zwarte goud in Nederland.

#24

Windparken

Wij helpen opdrachtgevers bij het uitwerken van de plannen, het ontwerp en de engineering van het windpark. Dit doen wij in nauwe samenwerking met de leverancier van de windturbines en specialistische systemen.

#25

Bestrijding invasieve soorten

In samenwerking met ecologen, bodemadviseurs, projectteams en partners zorgen wij voor de meest effectieve aanpak als het gaat om de bestrijding van invasieve soorten.

#26

Drone services

Wij bieden gecertificeerde drone inspecties aan met landelijke dekking voor terreinen, kunstwerken en wegen.

#27

Omgevingsmanagement

Wij begrijpen de omgeving en de impact van (toekomstige) werkzaamheden als geen ander en bouwen samen met onze opdrachtgever aan de juiste oplossingen voor opdrachtgever, omgeving en eindgebruikers. Wij willen niet alleen een voorspelbaar en betrouwbaar project, maar ook een tevreden omgeving.

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

Infra

Adriaan de Jong

Directeur Dura Vermeer Infra Regionale Projecten Regio Heel Nederland
Adriaan de Jong
Infra

Remko Uenk

Directeur Dura Vermeer Railinfra Regio Heel Nederland
Remko Uenk