Vorige

Activiteit Wegen in Nederland

ASFALT EN VERHARDINGEN

Asfalt en verhardingen, daar komt een hoop bij kijken. Dat weet je als je aan de wieg hebt gestaan van het op grote schaal introduceren van dit zwarte goud. Wij ademen asfalt en stoppen niet met innoveren van wegen in Nederland sinds we in de jaren ’60 zijn bevangen door dit mooie product.

WIJ BEHOREN TOT DE TOP

Elke dag investeren wij in asfalt dat sterker en stiller wordt en steeds minder energie en grondstoffen nodig heeft. Daarnaast behoren we bij de top van Nederland als het gaat om een zo laag mogelijke MKI. Zo maken we de wegen in Nederland toekomstbestendig. 

Asfalt Laboratorium

Elke dag beter

In ons eigen lab verbeteren en verduurzamen we dagelijks asfalt.

Asfalteren Coentunnel

Integrale aanpak

Wij bekijken wegen altijd vanuit een integrale infrastructuur aanpak.

DE GEBRUIKER CENTRAAL

Er zijn meer dan 100 soorten asfalt te verkrijgen. Door de gebruiker centraal te stellen, helpen we met het maken van de juiste keuze. Produceren doen we in één van onze asfaltcentrales die landelijk verspreid liggen. Zonder tussenkomst: bij Dura Vermeer haal je asfalt direct van de bron. Je bent verzekerd van de beste kwaliteit en uiteraard denken we mee over de logistiek. 

Dagelijks helpen wij miljoenen weggebruikers veilig op weg. Niet alleen door asfalt en verhardingen te leveren, maar ook door de totale infrastructuur te bezien vanuit één integrale aanpak. Dat werkt flexibiliteit in de hand, met als resultaat meer snelheid, veiligheid en kwaliteit. 

Mogen we jou op weg helpen? Neem contact met ons op.

van snelweg tot erf

Bij Dura Vermeer realiseren we asfaltprojecten in alle soorten en maten. Een compleet nieuwe snelweg, de provinciale weg of jouw eigen straat. Maar ook terreinen van de grootste en kleinste bedrijven en opritten en erven voor woonhuizen. Wij bieden onze klant het beste van twee werelden: de capaciteiten van een grote bouwer, met de toegankelijkheid van een mkb’er. Onze vestigingen vind je door heel Nederland, er is er altijd wel één in de buurt. Ons bedrijf Asfaltwinkel.nl is de specialist voor particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar asfalt.

Ben je particulier of een bedrijf en wil je meer weten over verhardingen? Neem dan via asfaltwinkel.nl contact met ons op.

WIJ INNOVEREN ELKE DAG

In ons eigen asfaltlaboratorium zijn slimme koppen dagelijks bezig met innoveren en testen. Het resultaat is dat we nu 18 - veelal gepatenteerde - eigen soorten asfalt hebben die elk op hun eigen manier uitblinken. Weet je al dat we asfalt kunnen maken dat bestaat uit 100% gerecycled materiaal? Dat we asfalt hebben met een minimale verdubbeling van de levensduur ten opzichte van reguliere mengsels? Of dat wij jou de kans bieden om CO2 te compenseren? 

Asfaltspecialist

Asfalteren A16 Rotterdam
Asfalteren op de A16.

Circulaire bitumen

Roof2Road-bitumen is een hoogwaardige, circulaire bouwstof voor asfalt. Door inzet van dit bitumen worden waardevolle grondstoffen behouden, door ze opnieuw in te zetten in plaats van te verbranden. Roof2Road PMB (Polymeer Gemodificeerd Bitumen) bestaat uit een combinatie van gerecyclede nieuwe dakrollen en gekwalificeerde streng gecontroleerde en geteste gebruikte dakbedekking. Roof2Road PMB SBS (Styreen Butadieën Styreen) bestaat uit nieuwe met SBS gemodificeerde dakbedekking. Beide producten hebben een laag gehalte aan polycyclische aromatische koolwaterstoffen (pak's). Door toevoeging van Roof2Road-bitumen gaat de kwaliteit van het asfalt omhoog, terwijl de kosten gelijk blijven. Daarbij zijn de milieukostenindicator-scores (MKI) van deze producten veel lager in vergelijking met regulier asfaltbitumen.

Door toevoeging van tweeënhalf procent Roof2Road-bitumen wordt duurzamer en beter asfalt geproduceerd.

Roof2Road-bitumen asfalt

Bitumen asfalt

Roof2Road-bitumen is een hoogwaardige, circulaire bouwstof voor asfalt.

Roof2Road-bitumen asfalt

Duurzaam

R2R bestaat uit een combinatie van gerecyclede nieuwe dakrollen en gekwalificeerde streng gecontroleerde en geteste gebruikte dakbedekking.

#

Reductie CO2-uitstoot

#

CE-markering

#

Hoge kwaliteit

#

Lage MKI

Activiteiten

Bekijk deze gerelateerde expertises en activiteiten.

Bekijk alle Activiteiten

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

Infra

Harbert van der Wildt

Directeur Dura Vermeer Infra Landelijke Projecten Regio Heel Nederland
Infra

Adriaan de Jong

Directeur Dura Vermeer Infra Regionale Projecten Regio Heel Nederland
Adriaan de Jong
Infra

Adelbert de Vreese

Directeur Dura Vermeer Infra Regio Noord West Regio Noord-Holland, Regio Utrecht, Regio Flevoland
Adelbert de Vreese
Infra

André van der Vegt

Directeur Dura Vermeer Infra Regio Noord Oost Regio Overijssel, Regio Groningen, Regio Friesland, Regio Drenthe, Regio Gelderland, Regio Utrecht
André van der Vegt
Infra

Roelant Veldboer

Directeur Dura Vermeer Infra Regio Zuid Oost Regio Limburg, Regio Gelderland
Roelant Veldboer