Vorige

Expertise Milieu

NEDERLAND SCHOON

Nederland schoon, dat is ons streven. Dit realiseren we door in het hele land bodemverontreiniging van klein tot heel groot en eenvoudig tot complex uit te voeren. Met een hecht, gedreven, sterk team specialisten in alle facetten van het vak, of het nou om de uitvoering, advies of bouwstoffen gaat.

Olasfa Olst

Ons streven?

Een schoon Nederland.

We hebben een bewezen expertise in diverse complexe projecten voor overheden en private partijen en begrijpen maar al te goed dat zij diverse vragen hebben. Wat zit er eigenlijk in de bodem? Is het wel veilig? Kan ik direct beginnen of zijn er andere stappen die ik eerst moet ondernemen?

SAMEN

Wij zoeken snel uit wat de situatie is en bepalen samen de beste oplossing. Niet alleen voor de klant, ook voor de omgeving en daar stemmen we de uitvoeringsmethode op afGaan we aan de slag op een uitgestrekt terrein waar we met groot materieel aan de slag kunnen? Of staan we in de binnenstad van Amsterdam waar we heel secuur moeten werken? Door de grote diversiteit aan projecten hebben wij ervaring met alle mogelijke situaties. 

Dus, heb jij een milieukundig vraagstuk of vervuild terrein? Neem contact met ons op.  

 

Activiteiten

Ontdek onze andere expertises en activiteiten op het gebied van infrastructuur.

Bekijk alle expertises en activiteiten

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!