Vorige

Expertise Haven & Industrie

Kees van Duijn
Je eigen project starten?

Wij ontwerpen en leveren dragende constructies voor procesinstallaties in geconditioneerde omgevingen, zoals zwaarbelaste terreinen, industrial plants en warehouses met de bijbehorende infrastructuur. Onze eigen specialisten en partners beschikken over de juiste kennis, capaciteit en flexibiliteit en uiteraard zijn wij goed bekend met de hoge veiligheidsnormen. 

Kernwaarden

Veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Duurzaamheidsambities

Wij zijn ons bewust van onze toekomst én die van onze klanten.

GRONDIGE VOORBEREIDING

Innoveren en samenwerken met onze klanten is voor ons erg belangrijk. Voordat een project wordt gerealiseerd, bouwen we het eerst digitaal en toetsen dit binnen de haalbaarheidsstudie van de klant. We hebben hierbij de mogelijkheid om ons ontwerp integraal te implementeren binnen de bedrijfsactiviteiten van de klanten. Door digitaal interface management kunnen we vroegtijdig clashes elimineren.  In de samenwerking laten we ons leiden door onze kernwaarden “veiligheid”, “kwaliteit” en “betrouwbaarheid” en werken marktconform.

Duurzaam

Wij zijn ons bewust van onze toekomst en die van onze klanten. We werken daarom voortdurend aan naleving van onze duurzaamheidsambities en passen de bijbehorende maatregelen toe op onze projecten. Daarnaast kunnen wij helpen bij het verduurzamen van het areaal en assets en deze waar mogelijk opwaarderen op het gebied van BREEAM, WELL en EDEHG. 

Wij hebben veel te bieden. Interesse? Neem contact met ons op.  

Expertises

Ontdek onze andere expertises en activiteiten op het gebied van infrastructuur.

Bekijk alle expertises en activiteiten

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

Infra

Kees van Duijn

Areamanager haven & industrie Regio Zuid-Holland
Kees van Duijn
Infra

Michiel Ros

Business unitmanager Dura Vermeer Infra Regio Zuid West Regio Zuid-Holland, Regio Noord-Holland
Michiel Ros
Infra

Ali Sedaghat Tarigheh

Business developer Regio Heel Nederland
Ali Sedaghat Tarigheh