Vorige

ONTWIKKELENDE BOUWER Dura Vermeer Bouw Midden West

Volg ons op social

Wie wij zijn

Cruquius
200 Medewerkers

Dura Vermeer Bouw Midden West is een ontwikkelende bouwer, onderdeel van de Divisie Bouw en Vastgoed en herkenbaar in groen en geel. Met ruim 200 enthousiaste collega’s werken wij aan (complexe) woningbouwprojecten en utilitaire projecten in de regio midden – west Nederland. Zowel voor eigen ontwikkeling als voor onze klanten.

Werken bij Dura Vermeer Bouw Midden West

POSITIEF GEFUNDEERD

Met 200 collega's zijn wij een flinke en diverse organisatie, een met een heersende no-nonsense-mentaliteit. We stropen de mouwen op en realiseren projecten waar je u tegen zegt. De regio waarin wij werkzaam zijn is misschien wel de meest dynamische van Nederland. De concurrentie is groot en de projecten zijn divers en complex. Hierdoor worden wij continu uitgedaagd om het beste uit onszelf te halen. Met onze innovatiekracht zijn wij in staat om telkens te anticiperen op veranderlijke omstandigheden.

Met elkaar hebben we de drive om er iedere keer weer projecten te maken waar wij trots op zijn. Van iconische kantoorgebouwen aan de Zuidas tot aan integrale gebiedsontwikkelingen met een focus op duurzaamheid en gezondheid. Crisis of geen crisis, we zijn niet uit het veld te slaan! Dit maakt dat wij een robuuste, oplossingsgerichte organisatie zijn. Echte doorzetters! Jong, oud, technisch en commercieel. Het loopt hier allemaal rond en maakt het beste in elkaar los. 

 

 

Van 'De Cruuq' naar OKU Office in Amsterdam 

Wij zijn gestart met de bouw van OKU Office aan het Koningin Wilhelminaplein in Amsterdam-West. Dura Vermeer Bouw Midden West wordt na de oplevering in het eerste kwartaal van volgend jaar ook meteen de eerste huurder. Wij gaan dus verhuizen van ons huidige kantoor in de Cruquius naar Amsterdam-West.

Een sprong vooruit voor ons bedrijf, naar een plek die bruist van energie en centraal gelegen is binnen de metropoolregio Amsterdam. Dicht bij onze projecten én klanten.  

Benieuwd? Lees meer over ons nieuwe kantoor

Ons huidige kantoor 'De Cruuq' in Cruquius

Ons toekomstig onderkomen in Amsterdam West: OKU office

Het Goede Doen

Plekken creëren die altijd een goed gevoel geven, waar gezondheid voorop staat en waar gemeenschap het middelpunt van alles is. Nieuwe wijken, buurten en gebouwen die we ontwikkelen en bouwen, staan er voor minimaal 100 jaar, en het liefst nog veel langer. Wat we nu doen, heeft verstrekkende gevolgen voor later. Daarom willen wij verantwoordelijk bouwen, voor de mens én voor de aarde.

Als bouwsector alleen zijn we verantwoordelijk voor maar liefst 39% van de wereldwijde uitstoot van CO2. En dus ook voor de vermindering ervan. Als we dat nú goed doen, hebben wij én toekomstige generaties daar plezier van. Met andere woorden: we moeten nú collectief Het Goede Doen

Meetbaar vooruit

Wij hebben de Barometer ontwikkeld om meetbaar te maken waar de kwaliteiten én de uitdagingen in een buurt liggen. Om vervolgens het goede te kunnen doen.

Hoe is de kwaliteit van leven in jouw buurt? De GoodLife Barometer geeft inzicht in de kwaliteit van leven in alle buurten van Nederland op grond van vier hoofdthema’s: Happy Living, Community, Sustainable Earth en Connection. Met dertien relevante en actuele subthema’s zoals mobiliteit, sociale cohesie en biodiversiteit op totaal 139 indicatoren wordt de kwaliteit van leven binnen een buurt gemeten. Met behulp van deze tool voegen we gericht waarde toe aan een buurt, omdat we specifiek weten wat de relevante, maatschappelijke thema’s zijn die extra aandacht verdienen. Zo realiseren wij leefomgevingen die altijd als thuis voelen.  

Check www.letscreatethegoodlife.nl/barometer voor de score van jouw wijk! 

Werken bij Dura Vermeer Bouw Midden West

Wie weet ga jij ook kleur geven aan de ambities die waar worden gemaakt in de omgeving.

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

Bouw & Vastgoed

Edwin de Kuiper

Directievoorzitter Dura Vermeer Bouw Midden West Regio Noord-Holland, Regio Utrecht
Edwin de Kuiper
Bouw & Vastgoed

Marijke Nas

Statutair Directeur Dura Vermeer Bouw Midden West Regio Noord-Holland, Regio Utrecht
Marijke Nas
Bouw & Vastgoed

Raimond Rozeboom

Titulair Directeur Dura Vermeer Bouw Midden West Regio Noord-Holland, Regio Utrecht
Raimond Rozeboom