Vorige

ONTWIKKELENDE BOUWER Dura Vermeer Bouw Midden West

Volg ons op social

Wie wij zijn

Cruquius
200 Medewerkers

Dura Vermeer Bouw Midden West is een ontwikkelende bouwer, onderdeel van de Divisie Bouw en Vastgoed en herkenbaar in groen en geel. Met ruim 200 enthousiaste collega’s werken wij aan (complexe) woningbouwprojecten en utilitaire projecten in de regio midden – west Nederland. Zowel voor eigen ontwikkeling als voor onze klanten.

Werken bij Dura Vermeer Bouw Midden West

POSITIEF GEFUNDEERD

Met 200 collega's zijn wij een flinke en diverse organisatie, een met een heersende no-nonsense-mentaliteit. We stropen de mouwen op en realiseren projecten waar je u tegen zegt. De regio waarin wij werkzaam zijn is misschien wel de meest dynamische van Nederland. De concurrentie is groot en de projecten zijn divers en complex. Hierdoor worden wij continu uitgedaagd om het beste uit onszelf te halen. Met onze innovatiekracht zijn wij in staat om telkens te anticiperen op veranderlijke omstandigheden.

Met elkaar hebben we de drive om er iedere keer weer projecten te maken waar wij trots op zijn. Van iconische kantoorgebouwen aan de Zuidas tot aan integrale gebiedsontwikkelingen met een focus op duurzaamheid en gezondheid. Crisis of geen crisis, we zijn niet uit het veld te slaan! Dit maakt dat wij een robuuste, oplossingsgerichte organisatie zijn. Echte doorzetters! Jong, oud, technisch en commercieel. Het loopt hier allemaal rond en maakt het beste in elkaar los. 

 

 

GoodLife Barometer

De GoodLife Barometer maakt inzichtelijk waar de kwaliteiten en uitdagingen in een buurt liggen. Hoe scoort jouw buurt?

Wellbeing built well

Plekken creëren die altijd een goed gevoel geven, waar gezondheid voorop staat en waar gemeenschap het middelpunt van alles is. Dat is de visie van Dura Vermeer Bouw Midden West. Wij hebben de GoodLife Barometer ontwikkeld om meetbaar te maken waar de kwaliteiten én de uitdagingen in een buurt liggen.  

Hoe is de kwaliteit van leven in jouw buurt? De GoodLife Barometer geeft inzicht in de kwaliteit van leven in alle buurten van Nederland op grond van vier hoofdthema’s: Happy Living, Community, Sustainable Earth en Connection. Met dertien relevante en actuele subthema’s zoals mobiliteit, sociale cohesie en biodiversiteit op totaal 139 indicatoren wordt de kwaliteit van leven binnen een buurt gemeten. Met behulp van deze tool voegen we gericht waarde toe aan een buurt, omdat we specifiek weten wat de relevante, maatschappelijke thema’s zijn die extra aandacht verdienen. Zo realiseren wij leefomgevingen die altijd als thuis voelen.  

Check www.letscreatethegoodlife.nl/barometer voor de score van jouw wijk! 

Ons werkcafé staat in het teken van verbinden en ontmoeten

Een goede plek voor koffie

Vergaderen in sfeer

Even uitschakelen in de binnentuin

Werken bij Dura Vermeer Bouw Midden West

Wie weet ga jij ook kleur geven aan de ambities die waar worden gemaakt in de omgeving.

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

Bouw & Vastgoed

Marijke Nas

Statutair Directeur Dura Vermeer Bouw Midden West Regio Noord-Holland, Regio Utrecht
Marijke Nas
Bouw & Vastgoed

Raimond Rozeboom

Adjunct Directeur Dura Vermeer Bouw Midden West Regio Noord-Holland, Regio Utrecht
Raimond Rozeboom