Vorige

ONTWIKKELENDE BOUWER Dura Vermeer Bouw Midden West

Volg ons op social

Wie wij zijn

Cruquius
200 Medewerkers

Dura Vermeer Bouw Midden West is een ontwikkelende bouwer, onderdeel van de Divisie Bouw en Vastgoed en herkenbaar in groen en geel. Met ruim 200 enthousiaste collega’s werken wij aan (complexe) woningbouwprojecten en utilitaire projecten in de regio midden – west Nederland. Zowel voor eigen ontwikkeling als voor onze klanten.

POSITIEF GEFUNDEERD

Met 200 vrouwen en mannen zijn wij een flinke en diverse organisatie, een met een heersende no-nonsense-mentaliteit. We stropen de mouwen op en realiseren projecten waar je u tegen zegt. De regio waarin wij werkzaam zijn is misschien wel de meest dynamische van Nederland. De concurrentie is groot en de projecten zijn divers en complex. Hierdoor worden wij continu uitgedaagd om het beste uit onszelf te halen. Met onze innovatiekracht zijn wij in staat om telkens te anticiperen op veranderlijke omstandigheden.

Met elkaar hebben we de drive om er iedere keer weer projecten te maken waar wij trots op zijn. Van iconische kantoorgebouwen aan de Zuidas tot aan integrale gebiedsontwikkelingen met een focus op duurzaamheid en gezondheid. Crisis of geen crisis, we zijn niet uit het veld te slaan! Dit maakt dat wij een robuuste, oplossingsgerichte organisatie zijn. Echte doorzetters! Jong, oud, technisch en commercieel. Het loopt hier allemaal rond en maakt het beste in elkaar los. 

 

 

Ons werkcafé staat in het teken van verbinden en ontmoeten

Een goede plek voor koffie

Vergaderen in sfeer

Even uitschakelen in de binnentuin

Werken bij Dura Vermeer Bouw Midden West

Wie weet ga jij ook kleur geven aan de ambities die waar worden gemaakt in de omgeving.

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!