Vorige

Dura Vermeer Infra Landelijke Projecten

Volg ons op social

Wie wij zijn

Hoofddorp
325 Medewerkers

Dura Vermeer Infra Landelijke Projecten is dé partij voor grote, multidisciplinaire projecten tussen de tien en honderd miljoen euro. Zit daar ook nog een logistieke uitdaging in een complexe omgeving bij, dan gaan we ons echt onderscheiden. Neem al die kilometers nieuw asfalt op de A6, inclusief tal van kunstwerken. Of de diepste parkeergarage van Nederland in Leiden. Twee voorbeelden waarbij de opdrachtgever vertrouwt op onze kennis, kunde en professionaliteit.

We hebben rond de 325 mensen in dienst. Allemaal collega’s die heel graag mooi werk afleveren. Ga je bij ons aan de slag, dan staat jouw ontwikkeling centraal. Zo houden we zicht op jouw wensen en kansen. En kunnen we je indelen bij de juiste projecten. Ook goed om te weten: naast hard werken is er ook ruimte voor ontspanning. Er wordt bij ons veel gelachen. 

DURA OF VERMEER

Dura Vermeer Infra Landelijke Projecten zit tussen de ondernemer op de hoek en de grote internationale bouwbedrijven in. Dan krijg je het beste van twee werelden. Een prestigieus portfolio enerzijds. Een platte organisatie met korte lijnen anderzijds. Daardoor zijn we flexibel en kunnen keuzes snel gemaakt worden. En kan het zomaar gebeuren dat je Job Dura of Age Vermeer tegenkomt op de gang.

WELKOM

Ja, veel medewerkers hebben civiele techniek gestudeerd. Maar we zijn ook geïnteresseerd in andere achtergronden. Technische bedrijfskunde. Planologie. Kort door de bocht: iedereen die ons nog klantgerichter maakt, is van harte welkom.

Hoofddorp Regio Noord-Holland
Bezoekadres

Taurusavenue 100
2132 LS Hoofddorp

Telefoonnummer 023 752 80 00
E-mailadres algemeen info@duravermeer.nl
E-mailadres facturen facturen.infra@duravermeer.nl
Bekijk route

Activiteiten

Van woning- en utiliteitsbouw tot de aanleg van infrastructuur. Met verstand van uitvoering en oog voor duurzaamheid en digitalisering. Meebewegen met de markt en inspelen op kansen zit in onze genen.

Bekijk alle Activiteiten

Werken bij Dura Vermeer Infra Landelijke Projecten

Wie weet ga jij ook kleur geven aan de ambities die waar worden gemaakt in de omgeving.