Vorige

Dura Vermeer Infra Landelijke Projecten

Volg ons op social

Wie wij zijn

Hoofddorp
325 Medewerkers

Dura Vermeer Infra Landelijke Projecten is dé partij voor grote, multidisciplinaire projecten tussen de tien en honderd miljoen euro. Zit daar ook nog een logistieke uitdaging in een complexe omgeving bij, dan gaan we ons echt onderscheiden. Neem al die kilometers nieuw asfalt op de A6, inclusief tal van kunstwerken. Of de diepste parkeergarage van Nederland in Leiden. Twee voorbeelden waarbij de opdrachtgever vertrouwt op onze kennis, kunde en professionaliteit.

We hebben rond de 325 mensen in dienst. Allemaal collega’s die heel graag mooi werk afleveren. Ga je bij ons aan de slag, dan staat jouw ontwikkeling centraal. Zo houden we zicht op jouw wensen en kansen. En kunnen we je indelen bij de juiste projecten. Ook goed om te weten: naast hard werken is er ook ruimte voor ontspanning. Er wordt bij ons veel gelachen. 

DURA OF VERMEER

Dura Vermeer Infra Landelijke Projecten zit tussen de ondernemer op de hoek en de grote internationale bouwbedrijven in. Dan krijg je het beste van twee werelden. Een prestigieus portfolio enerzijds. Een platte organisatie met korte lijnen anderzijds. Daardoor zijn we flexibel en kunnen keuzes snel gemaakt worden. En kan het zomaar gebeuren dat je Job Dura of Age Vermeer tegenkomt op de gang.

WELKOM

Ja, veel medewerkers hebben civiele techniek gestudeerd. Maar we zijn ook geïnteresseerd in andere achtergronden. Technische bedrijfskunde. Planologie. Kort door de bocht: iedereen die ons nog klantgerichter maakt, is van harte welkom.

Activiteiten

Van woning- en utiliteitsbouw tot de aanleg van infrastructuur. Met verstand van uitvoering en oog voor duurzaamheid en digitalisering. Meebewegen met de markt en inspelen op kansen zit in onze genen.

Bekijk alle Activiteiten

Werken bij Dura Vermeer Infra Landelijke Projecten

Wie weet ga jij ook kleur geven aan de ambities die waar worden gemaakt in de omgeving.

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

Infra

Jil Ligterink

Directeur Regio Heel Nederland
Jil Ligterink
Infra

Jan Willem van Arkel

Directeur verwerving Regio Heel Nederland
Jan Willem van Arkel
Infra

Paul Bleijenberg

Manager productie Regio Heel Nederland
Paul Bleijenberg
Infra

Jordi de Man

Manager bedrijfsbureau Regio Heel Nederland
Jordi de Man
Infra

Kimberley Springintveld

Recruiter Regio Noord-Holland
Kimberley Springintveld