Vorige

Groeien binnen Dura Vermeer Studenten en Starters

Direct naar:

WELKOM BIJ DURA VERMEER

Studenten en starters zijn van harte welkom bij Dura Vermeer. We kunnen jouw hulp goed gebruiken! Wij zijn actief in woningbouw, utiliteitsbouw, infrastructuur en techniek. Onze kernactiviteiten omvatten ontwerp, ontwikkeling en realisatie van bouw- en infrastructurele projecten, inclusief onderhoud, renovatie en transformatie.

Bij Dura Vermeer kun je tijdens je studie stagelopen en/of afstuderen. Na je studie kun je een traineeship volgen om te ontdekken wat écht bij jou past. Of je gaat gelijk aan de slag in een startersfunctie! Bekijk direct de mogelijkheden binnen Dura Vermeer.

Zelf de regie in handen

Als je kiest voor een traineeship, kies je voor een 2-jarig traject waarin je zelf kiest welke 3 functies je gaat vervullen.

Werk mee aan mooie projecten

Echt inzicht krijgen in het werken bij een van de grootse bouwbedrijven van Nederland? Kies dan voor een stage bij Dura Vermeer.

FAQ

Variatie en vrijheid

Veel variatie in werkzaamheden, vrijheid en verantwoordelijkheid. Je bent de ontwikkelende bouwer van je eigen toekomst! Vertel ons waar jij aan wil werken en we geven samen je ontwikkelplan vorm!

Persoonlijke aandacht

Een warm welkom en uitgebreide persoonlijke begeleiding door een ervaren collega met veel vakkennis die jou de kneepjes van het vak wil leren. Je wordt uitgedaagd en krijg je de kans om eigen ideeën te initiëren en uit te voeren.

Te gekke collega’s

Een fijne werksfeer met leuke collega’s waar je écht onderdeel bent van ons groengele team, waarbij je gebruik mag maken van de diversiteit en de kennis van je directe collega’s.

Flexibele stageperiodes

Jij flexibel, wij flexibel. Wij hanteren geen vaste instroommomenten. Laat tijdens de kennismaken weten wat je wensen en behoeften zijn en wij passen ons aan.

Volop doorgroeimogelijkheden

Na je stage of traineeship bij Dura Vermeer liggen er voor jou volop kansen in het verschiet. Wij helpen jou graag bij het maken van de volgende stap in je carrière bij Dura Vermeer.

Onvergetelijke ervaring

Wij creëren plekken die een goed gevoel geven, waar gezondheid voorop staat, je met plezier kunt leven en de gemeenschap het middelpunt van alles is. Hoe gaaf is het als jij hier onderdeel van kan zijn?

Hier kan je bij ons op rekenen

Samen realiseren we prachtige projecten. Iconische – en soms ook alledaagse – projecten waarmee we nieuwe antwoorden bieden op maatschappelijke vraagstukken. Waarmee we de beste oplossingen voor morgen garanderen en het verschil maken voor Nederland, juist op de langere termijn. We hebben stevige ambities – en daarvoor geldt dat we die alleen kunnen waarmaken dankzij onze mensen.

Als beste werkgever maken wij ons er hard voor dat jij elke dag opnieuw kiest voor Dura Vermeer. Dat jij net zo trots bent op wat we maken als wij dat zijn. Dat jij elke dag meedenkt hoe wij met onze bijdrage de samenleving voor de volgende generatie beter maken. Dat iedereen die bij ons werkt gelukkig is. Dat je bij ons jezelf kunt zijn, je veilig voelt en je kunt uitspreken. Dat je tot je recht komt en het beste uit jezelf kunt halen.

Om dit te bewerkstelligen hebben we échte aandacht voor elkaar. We zien en kennen elkaar en houden rekening met wie jij bent en wat je nodig hebt. Bij ons ben jij jij. We kennen je als persoon en we kennen jouw persoonlijke uitdagingen. Om goede professionals te behouden en aan te trekken, werken we continu met elkaar aan het creëren van een werkomgeving waarin iedereen tot zijn of haar recht komt. Een werkomgeving waarin we verbinden, kennis delen en samen tot de beste ideeën komen. Waar we een afspiegeling zijn van de samenleving. Waar we ons allemaal als mens gewaardeerd voelen om wie we zijn en wat we kunnen.

Jong dura vermeer

Ben je jonger dan 30 jaar en ambitieus? Dan is het Jong Dura Vermeer iets voor jou. Jong Dura Vermeer is een club van meer dan 100 jonge gedreven Dura Vermeer medewerkers, die een aantal keer per jaar samenkomen.

Tijdens deze bijeenkomsten staat alles in het teken van een relevant jaarthema. Dit jaar is dat 'hoe snel schakel jij?' Er zijn een aantal vaste bijeenkomsten - waaronder het traditionele kennismakingsweekend - en facultatieve bijeenkomsten, zoals congressen met externe partijen. Voor geïnteresseerden wordt elk jaar een ski-reis georganiseerd. Ook wordt er aan het begin van het jaar een vaardigheid gekozen waar het hele jaar aan wordt gewerkt. Vanuit dit programma reiken we jou daar de juiste tools voor aan.

Zo vergroot je je netwerk en werk je het gehele jaar door aan je skills samen met andere leden van Jong Dura Vermeer.

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!