Vorige

Stages en Traineeships

Direct naar:

Traineeships

Onze traineeships zijn de snelste weg naar een topfunctie binnen Dura Vermeer. Binnen een bedrijf dat barst van de ambitie en die tot de grote vernieuwers binnen de bouw wil behoren, word je intensief gecoacht, getraind in ondernemerschap en draai je mee op uitdagende projecten binnen onze divisie Bouw & Vastgoed of Infra.

Talent is een eerste vereiste voor je traineeship. Maar we beoordelen je ook op een ’go that extra mile’ mentaliteit, ambitie en teamplayerskills.

Bekijk de vacatures

Zelf de regie in handen

Als je kiest voor een traineeship, kies je voor een 2-jarig traject waarin je zelf kiest welke 3 functies je gaat vervullen.

Werk mee aan mooie projecten

Echt inzicht krijgen in het werken bij een van de grootse bouwbedrijven van Nederland? Kies dan voor een stage bij Dura Vermeer.

Stages

Een stage bij ons is de beste kickstart voor je carrière. Je gaat veel leren, maar we hopen ook dat we van jou kunnen leren. Nieuwe technologie, duurzame oplossingen bedenken, uitvoering… Alles komt op je pad.

Tijdens je stage denk en werk je mee aan complexe projecten. In samenwerking met een goed stel collega’s. Die je meenemen in de bouw van nu en laten zien waar de kansen van straks liggen.

Bekijk de vacatures

Jong dura vermeer

Ben je jonger dan 30 jaar en ambitieus? Dan is het Jong Dura Vermeer iets voor jou. Jong Dura Vermeer is een club van meer dan 100 jonge gedreven Dura Vermeer medewerkers, die een aantal keer per jaar samenkomen.

Tijdens deze bijeenkomsten staat alles in het teken van een relevant jaarthema. Dit jaar is dat 'hoe snel schakel jij?' Er zijn een aantal vaste bijeenkomsten - waaronder het traditionele kennismakingsweekend - en facultatieve bijeenkomsten, zoals congressen met externe partijen. Voor geïnteresseerden wordt elk jaar een ski-reis georganiseerd. Ook wordt er aan het begin van het jaar een vaardigheid gekozen waar het hele jaar aan wordt gewerkt. Vanuit dit programma reiken we jou daar de juiste tools voor aan.

Zo vergroot je je netwerk en werk je het gehele jaar door aan je skills samen met andere leden van Jong Dura Vermeer.

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!