Vorige

Groeien binnen Dura Vermeer Studenten en Starters

Stages en traineeships

Stagiaires zijn van harte welkom bij Dura Vermeer. We kunnen jouw hulp goed gebruiken! Wij zijn actief in woningbouw, utiliteitsbouw, infrastructuur en techniek. Onze kernactiviteiten omvatten ontwerp, ontwikkeling en realisatie van bouw- en infrastructurele projecten, inclusief onderhoud, renovatie en transformatie.

Bij Dura Vermeer kun je tijdens je studie stagelopen en/of afstuderen. Na je studie kun je een traineeship volgen om te ontdekken wat écht bij jou past of je gaat gelijk aan de slag in een startersfunctie! Hier volgen de mogelijkheden binnen Dura Vermeer.

Zelf de regie in handen

Als je kiest voor een traineeship, kies je voor een 2-jarig traject waarin je zelf kiest welke 3 functies je gaat vervullen.

Werk mee aan mooie projecten

Echt inzicht krijgen in het werken bij een van de grootse bouwbedrijven van Nederland? Kies dan voor een stage bij Dura Vermeer.

Jong dura vermeer

Ben je jonger dan 30 jaar en ambitieus? Dan is het Jong Dura Vermeer iets voor jou. Jong Dura Vermeer is een club van meer dan 100 jonge gedreven Dura Vermeer medewerkers, die een aantal keer per jaar samenkomen.

Tijdens deze bijeenkomsten staat alles in het teken van een relevant jaarthema. Dit jaar is dat 'hoe snel schakel jij?' Er zijn een aantal vaste bijeenkomsten - waaronder het traditionele kennismakingsweekend - en facultatieve bijeenkomsten, zoals congressen met externe partijen. Voor geïnteresseerden wordt elk jaar een ski-reis georganiseerd. Ook wordt er aan het begin van het jaar een vaardigheid gekozen waar het hele jaar aan wordt gewerkt. Vanuit dit programma reiken we jou daar de juiste tools voor aan.

Zo vergroot je je netwerk en werk je het gehele jaar door aan je skills samen met andere leden van Jong Dura Vermeer.

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

Bouw & Vastgoed

Jana Nolting

Interesse? Mail of app Jana! Regio Groningen, Regio Friesland, Regio Drenthe, Regio Overijssel, Regio Flevoland
Jana Nolting