Vorige

Wij geven kleur aan de ambities in de regio Zuidwest Dura Vermeer Bouw Zuid West

Volg ons op social

Dit zijn wij!

Rotterdam HQ
232 Medewerkers

Welkom bij Dura Vermeer Bouw Zuid West, een betrokken partner in duurzame vastgoedontwikkeling en bouwprojecten. Met een team van meer dan 200 collega's richten we ons op het creëren van innovatieve en duurzame oplossingen voor woningbouw en utiliteitsbouw in de regio Zuidwest, zowel voor onze eigen projecten als in samenwerking met opdrachtgevers.

Bij ons vind je een horizontale organisatiestructuur waarin multidisciplinaire teams met een eigen specialisme samenwerken. Hierdoor kunnen we snel schakelen en creatieve oplossingen bieden, zonder bureaucratische rompslomp. Als onderdeel van een hecht familiebedrijf hechten we waarde aan persoonlijke relaties en een informele werksfeer.

Onze projecten variëren van iconische kantoorgebouwen tot integrale gebiedsontwikkelingen, altijd met de klant centraal. We streven naar duurzaamheid en gezondheid in alles wat we doen, met oog voor de behoeften van mensen en respect voor de natuur.

Heb je vragen of wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op; we staan klaar om je te helpen en samen te bouwen aan een betere toekomst.

Logo

Werken bij Dura Vermeer Bouw Zuid West

Wij zijn gedreven, enthousiast en we weten van aanpakken. Bij ons kun je laten zien wat jouw unieke talenten zijn en hoe je deze wil inzetten. Want, alleen samen maken we het waar!

Bekijk hier onze openstaande vacatures

Blaak16 in beeld

In het Rotterdamse stadshart, midden in het zakencentrum, daar ligt Blaak16. Op nog geen 100 meter afstand van de Markthal, tegenover Station Blaak. Een plek waar de energie voelbaar is, waar levendigheid de sfeer bepaalt, waar het goed zaken doen is. Het uit de jaren zeventig daterende kantoorgebouw was toe aan een ingrijpende facelift. En nu bruist Blaak16 weer van energie.

 

Lees alles over dit project

Ons werkcafé

staat in het teken van verbinden en ontmoeten

Klanten ontmoeten in onze Huiskamer

en gelijk een goede plek voor koffie

‘MIJN ALLEREERSTE STAGE LIEP IK BIJ DURA VERMEER, EN IK BEN NOOIT MEER WEGGEGAAN’

Kelly Hoogendoorn heeft de touwtjes goed in handen. Op de bouw, waar ze als uitvoerder bij ons de leiding heeft over planning, mensen en materiaal. Maar ook in de sportschool, waar ze geregeld al boksend, touwtje springend of gewichtheffend te spotten is. Ze liep haar allereerste stage bij Dura Vermeer en is niet meer weg gegaan. 

Lees ook de blog 

Werken bij Dura Vermeer Bouw Zuid West

Wie weet ga jij ook kleur geven aan de ambities die waar worden gemaakt in de omgeving.

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

Bouw & Vastgoed

Rob Tummers

Directeur Klant, Markt & Maatschappij Regio Zuid-Holland
Rob Tummers
Bouw & Vastgoed

Fieke van der Helm

Ontwikkelmanager Regio Zuid-Holland
Fieke van der Helm
Bouw & Vastgoed

Dick Boelen

Directeur Dura Vermeer Vastgoed Regio Heel Nederland
Dick Boelen
Bouw & Vastgoed / Infra / Groep / Facilitaire Bedrijven

Marijke Valstar

Recruitment Manager | Dura Vermeer Regio Heel Nederland
Marijke Valstar
Bouw & Vastgoed

Madhwi Khoenkhoen

Corporate Recruiter | Dura Vermeer Bouw Zuid West Regio Zuid-Holland
Madhwi Khoenkhoen