Vorige

Wij geven kleur aan de ambities in de regio Zuidwest Dura Vermeer Bouw Zuid West

Volg ons op social

Dit zijn wij!

Rotterdam HQ
232 Medewerkers

Dura Vermeer Bouw Zuid West is een ontwikkelaar en bouwer, onderdeel van de Divisie Bouw en Vastgoed en herkenbaar in groen en geel. Met ruim 200 collega’s leggen wij de focus op innovatieve en duurzame scenario’s voor vastgoed ontwikkeling, woningbouw en utiliteitsbouw in de regio Zuidwest. Zowel voor eigen ontwikkeling als samen met onze opdrachtgevers.

We zijn horizontaal georganiseerd in multidisciplinaire waardestromen met een eigen specialisme, en daardoor kunnen we samenwerken in overzichtelijke teams met een eigen identiteit. En dat in een groot en leuk familiebedrijf. We kennen geen hiërarchische cultuur maar houden van korte lijnen en creatieve oplossingen. Zo bouwen we met de klant in het vizier, van iconische kantoorgebouwen tot aan integrale gebiedsontwikkelingen en met een focus op duurzaamheid en gezondheid.

Logo

Werken bij Dura Vermeer Bouw Zuid West

Wij zijn gedreven, enthousiast en we weten van aanpakken. Bij ons kun je laten zien wat jouw unieke talenten zijn en hoe je deze wil inzetten. Want, alleen samen maken we het waar!

Bekijk hier onze openstaande vacatures

Blaak16 in beeld

In het Rotterdamse stadshart, midden in het zakencentrum, daar ligt Blaak16. Op nog geen 100 meter afstand van de Markthal, tegenover Station Blaak. Een plek waar de energie voelbaar is, waar levendigheid de sfeer bepaalt, waar het goed zaken doen is. Het uit de jaren zeventig daterende kantoorgebouw was toe aan een ingrijpende facelift. En nu bruist Blaak16 weer van energie.

 

Lees alles over dit project

Ons werkcafé

staat in het teken van verbinden en ontmoeten

Klanten ontmoeten in onze Huiskamer

en gelijk een goede plek voor koffie

‘MIJN ALLEREERSTE STAGE LIEP IK BIJ DURA VERMEER, EN IK BEN NOOIT MEER WEGGEGAAN’

Kelly Hoogendoorn heeft de touwtjes goed in handen. Op de bouw, waar ze als uitvoerder bij ons de leiding heeft over planning, mensen en materiaal. Maar ook in de sportschool, waar ze geregeld al boksend, touwtje springend of gewichtheffend te spotten is. Ze liep haar allereerste stage bij Dura Vermeer en is niet meer weg gegaan. 

Lees ook de blog 

Werken bij Dura Vermeer Bouw Zuid West

Wie weet ga jij ook kleur geven aan de ambities die waar worden gemaakt in de omgeving.

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

Bouw & Vastgoed

Rob Tummers

Directeur Klant, Markt & Maatschappij Regio Zuid-Holland
Rob Tummers
Bouw & Vastgoed

Marc van os

Senior ontwikkelingsmanager Regio Zuid-Holland
Marc van os
Bouw & Vastgoed

Fieke van der Helm

Ontwikkelmanager Regio Zuid-Holland
Fieke van der Helm
Bouw & Vastgoed

Dick Boelen

Directeur Dura Vermeer Vastgoed Regio Heel Nederland
Dick Boelen