Vorige

Concepten

Woningbouw

Bekijk hier meer over onze woningbouwconcepten PCS, Blokje Om, Blokje Omhoog en Blokje Opnieuw.

PCS

Elk jaar leveren we ruim 2.500 nieuwe woningen en appartementen op. Dankzij onze expertise met PCS in modulair bouwen doen we dat duurzaam, snel en kostenefficiënt.

PCS is een doordacht bouwconcept dat uitgaat van vooraf gemaakte keuzes, maar alle ruimte laat voor individuele wensen. In één dag ontwikkelen we samen een haalbaar plan voor de bouw van nieuwe appartementen of woningen.  Met PCS hoef je het wiel niet opnieuw uit te vinden. Je kan kiezen uit standaard bouwelementen en - concepten die zich in de praktijk bewezen hebben. Met een basis die staat als een huis scherpen we in co-creatie de unieke signatuur van je project verder aan. Zo komen we tot een plan op maat dat transparant, toekomstbestendig en snel te realiseren is.

Bekijk de PCS-website

BLOKJE OM

Zijn je woningen technisch en functioneel verouderd en biedt renovatie niet het gewenste resultaat? Dan is Blokje Om - het sloop-/nieuwbouwproduct van Dura Vermeer - dé oplossing. We bouwen met ervaring, want met ruim 450 woningen op de teller voor woningcorporaties WBO Wonen, ProWonen, WoonFriesland, Viverion en Talis is Blokje Om een beproefd houtbouwproduct.

Meer over Blokje Om

BLOKJE OMHOOG

Blokje Omhoog is het antwoord van Dura Vermeer op de vraag naar betaalbaardere en duurzame appartementen. Met een ‘Smart Box’ als kern kunnen kant-en-klare modules op de bouwlocatie worden gestapeld tot een circulair appartementencomplex. Op basis van de ruime ervaring vanuit ons grondgebonden houtskeletbouwproduct Blokje Om is de vertaalslag gemaakt naar de gestapelde bouw. Door te bouwen met hout kunnen we vaart maken in de grote woonopgave.

Meer over Blokje Omhoog

BLOKJE OPNIEUW

Blokje Opnieuw biedt al het goede van ons houtbouw sloop-/nieuwbouwproduct Blokje Om maar dan met nóg meer aandacht voor hergebruik van materialen, een minimale impact op de aarde en een positieve bijdrage aan de omgeving. Kortom: de knop gaat om met Blokje Om. Blokje Opnieuw stelt onze opdrachtgevers in staat om naast het vernieuwen van hun woningportefeuille nét dat stapje extra te doen.

Meer over Blokje Opnieuw

1
4

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.