Vorige

Activiteit | Utiliteitsbouw Zorgvastgoed

Zorgverleners leveren iedere dag weer een topprestatie. Het is niet meer dan logisch dat het gebouw dat zij gebruiken dat ook voor hén doet. Toch sluiten de hedendaagse behoeften vaak niet meer aan bij het zorgvastgoed. Dit komt door een gebrek aan expertise, tijd en geld. Bij Dura Vermeer vinden wij dat zorgverleners zich voor de volle honderd procent met zorg moeten kunnen bezighouden.

Daarom ontlasten we hen op de gebieden waar wij verstand van hebben. Vanuit hun wensen en vanuit onze expertise, bouwen wij het zorgvastgoed weer duurzaam, energieneutraal en toekomstbestendig. De zorgverlener is verzekerd van een prettige werkplek, de patiënt van een veilige zorginstelling en de buurt van een natuurinclusieve omgeving. Zo kunnen wij Het Goede Doen, door te bouwen voor de mens én de aarde. 

Technologie benutten

Door te werken met het BIM-model

Werkplek voor iedereen

Arbeidsplaatsen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt

Technologie voor mens én aarde

Nieuwe technologieën, technische innovaties en digitalisering helpen ons om efficiënter samen te werken, nieuwe oplossingen te vinden en slimmere keuzes te maken. Niet op basis van gevoel, maar op basis van data en meetbare prestaties. Het goed benutten van data en technologie maakt onze ontwerp- en bouwprocessen over de hele linie nog betrouwbaarder en voorspelbaarder. En maakt dat we de schaarse middelen, tijd, ruimte en capaciteit die we ter beschikking hebben, steeds slimmer kunnen inzetten voor het creëren van meerwaarde voor mens en aarde. 

 

‘We proberen de ambities altijd hoger te leggen door te spiegelen aan onze eigen afspraken op het gebied van bijvoorbeeld Net Zero.’

- Coen Oerlemans, projectmanager

Tijdwinst

Dura Vermeer heeft een speciaal traject ontwikkeld waarbij er tot 8 maanden tijd bespaard kan worden van ontwerp tot exploitatie. Als nieuwbouw noodzakelijk is, biedt ons modulair bouwconcept uitkomst. Als renovatie de optimale oplossing is, verbeteren we het comfort, besparen we energie en maken we het gebouw flexibel aanpasbaar aan de hand van een samen uit te werken renovatieplan.

Het is tijd om de handen ineen te slaan. Met alle betrokkenen in zorgvastgoed moeten we samen stappen gaan nemen en snel gaan schakelen.

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.