Vorige

Dura Vermeer Railinfra

Volg ons op social

Wie wij zijn

Utrecht Leidsche Rijn
250 Medewerkers

Dura Vermeer Railinfra is als geen ander thuis op het spoor. We leggen nieuwe railinfra aan en onderhouden bestaande sporen voor tram, metro en trein. Inclusief alles eromheen: van wissels tot perrons en van seinen tot bovenleidingen. Dat vereist samenwerking, bij ons wordt de klus altijd met elkaar geklaard.

Onze ruim 250 collega’s opereren vaak in complexe omgevingen waarbij de ‘winkel’ tijdens de bouw meestal openblijft. Dat betekent vaak onregelmatig en in weekenden werken. Des te belangrijker is de goede onderlinge sfeer en aandacht vanuit het management voor onze individuele ontwikkelmogelijkheden. Met voldoende aandacht voor elkaar en het werk kunnen we de lat hoog leggen.

SAMENWERKEN

Werken bij Dura Vermeer Railinfra betekent samenwerken. Samen werken we in hechte teams én we werken vooral samen met onze klanten. We verplaatsen ons in de belangen van de klant en verwezenlijken de ambities van de klant achter onze klant. We overzien het grotere geheel en gaan voor betrokken relaties met onze klanten. Innovatie en duurzaamheid staan daarbij hoog in het vaandel.

VEILIGHEID

Ons motto is: we werken veilig of we werken niet. We werken volgens het principe Zien Handelen Leren. Als je verbeteringen ziet, doe je er wat mee en samen leren we hiervan. Dit is onderdeel van onze bedrijfsfilosofie en gaat veel verder dan alleen veiligheid, kostenbewustzijn is hier een goed voorbeeld van.

Utrecht Regio Utrecht
Bezoekadres

Hertogswetering 157
3543 AS Utrecht

Telefoonnummer 023 752 83 20
Bekijk route
Hoofddorp Regio Noord-Holland
Bezoekadres

Taurusavenue 165
2132 LS Hoofddorp

Telefoonnummer 023 752 83 00
E-mailadres algemeen info@duravermeer.nl
E-mailadres facturen facturen.infra@duravermeer.nl
Bekijk route

Activiteiten

Van woning- en utiliteitsbouw tot de aanleg van infrastructuur. Met verstand van uitvoering en oog voor duurzaamheid en digitalisering. Meebewegen met de markt en inspelen op kansen zit in onze genen.

Bekijk alle Activiteiten

Werken bij Dura Vermeer Railinfra

Wie weet ga jij ook kleur geven aan de ambities die waar worden gemaakt in de omgeving.

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!