Vorige

Expertise Transformatie

De noodzaak tot transformeren is de afgelopen jaren flink gestegen. De behoefte aan woningen neemt toe, maar de bebouwde omgeving heeft weinig ruimte voor nieuwbouwlocaties. Transformatie is de sleutel. Echter, dat moet dan wel toekomstbestendige leef-, leer- en werkomgevingen opleveren. Bij Dura Vermeer zien we transformeren als een belangrijke sleutel om de woningmarkt van het slot te halen.

Sorghvliet

Gemeentelijk monument omgevormd tot luxe appartementen

Confectiefabriek

Hoge puien, grote verdiepingshoogtes en hoogwaardige materialisering

Transformeren is voor ons echter geen 13-in-een-dozijn oplossing. Bij Dura Vermeer geloven we sterk in het benaderen van leefomgevingen vanuit de context van de maatschappij. We ambiëren plekken te creëren waar mensen met veel plezier wonen. We willen achterstandswijken omvormen naar mooie nieuwe leefomgevingen. Waarde toevoegen met groen en zorgfuncties. Eén gebouw kan al snel fungeren als katalysator en een positieve boost geven aan een buurt. 

 

ga naar het transformatiemagazine 

creatieve transformatieconcepten

Wij hebben het (eigen) vermogen en alle benodigde disciplines onder één dak om het tot een succes te maken: (concept)ontwikkeling, design, bouw en infrastructuur. Wij ontzorgen je graag met creatieve transformatieconcepten, en een toekomstbestendig resultaat waarmee jouw gebouw of gebied in goede handen is.

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.