Vorige

Dura Vermeer serves (inter)national leaders in Life Science, Health & Biotech

De wondere wereld van de Life Sciences: we vinden het fascinerend en uitdagend. Mede door het hoge opleidingsniveau en het prettige woonklimaat in Nederland, aangewakkerd door de ambitie om onze kenniseconomie te versterken, groeit de behoefte aan hoogwaardige faciliteiten voor grensverleggend onderzoek, internationaal overleg en baanbrekende business in ons land. Van Utrecht tot Leiden en van Eindhoven tot Wageningen richtten zich de afgelopen jaren nieuwe kennisinstituten, laboratoria, ziekenhuizen en campussen op. Vooral op de aan universiteiten gelieerde scienceparken.

Gebouwen met specifieke faciliteiten

Dura Vermeer ontwikkelt en bouwt grote nieuwbouwprojecten voor de kantoren- en utiliteitsmarkt, waarbij er strenge eisen worden gesteld aan de werkomgeving, zoals: hoogwaardige laboratoria, cleanrooms, onderzoeksruimten, pilot plants en geconditioneerde multifunctionele ruimten.

Verbinden

Mensen versterken elkaar door verbinding te maken. Wij gaan voor gebouwen die medewerkers en studenten stimuleren om te excelleren; inspirerende en betekenisvolle werk- en leeromgevingen in een flexibel en duurzaam gebouw.

Innovatieve (top)sectoren

We hebben inmiddels tientallen spraakmakende innovatieve iconen voor (inter)nationale klanten op onze naam staan. Vaak gerealiseerd onder hoge tijdsdruk, uitdagende marktomstandigheden en met een gegarandeerd kostenplafond.

Expertise

Bij een gebouw met een specifieke functie speelt expertise een belangrijke rol. Grote, ambitieuze projecten komen niet als vanzelf van de grond. Onze klanten kunnen vertrouwen en bouwen op gedegen expertise, ervaring en een gecommitteerd team. Dura Vermeer heeft alle expertise in huis.

Hans de Nobel, Managing Director bij DuPont (IFF):

"Een inspirerend, duurzaam gebouw, wat uitnodigt om samen te werken. Om interactie tussen mensen te stimuleren en om nieuwe creatieve ideeën te bedenken voor problemen voor de toekomst.”

Michiel Swart, Associate Director A&T The Hague Office bij CBRE:

“Onze klanten hebben hoogwaardige laboratoria nodig. Die zijn erg specifiek. Ieder lab verlangt andere technische functionaliteiten. Al deze ontwikkelingen, wensen en behoeften brengt Dura Vermeer nu samen in NEXUS.”

Onze projecten

Van verschillende state-of-the-art science gebouwen mocht Dura Vermeer het ontwikkeltraject begeleiden. Complexe processen, waarbij wij als kennispartner zorgdragen voor het ontzorgen van de klant. We bouwden ziekenhuizen met hoge duurzaamheidsambities, hypermoderne laboratoria en internationale faciliteiten met strenge beveiligingseisen.

Life Science & Biotech Magazine

In dit magazine leest u over levendige gebouwen die meerdere functies vervullen, zoals het lifescience multi-tenantgebouw NEXUS. Plekken waar de ruimtes aan alle technische voorwaarden voldoen, maar waar allereerst de mensen optimaal kunnen werken aan hoogwaardige oplossingen. Blader ook gerust door naar Genmab en DuPont. Werkomgevingen waar baanbrekende onderzoeken achter gesloten deuren in de laboratoria plaatsvinden, maar binnen de gedeelde restaurantvoorzieningen, auditoria of flexwerkplekken ontmoetingen ontstaan en collega’s uit het vak elkaar tegenkomen.  

Ga naar het magazine

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!