Vorige

Activiteit | Utiliteitsbouw Life Science, Health & Biotech

Life Sciences zijn van levensbelang. Daarom is het essentieel dat studenten en onderzoekers hun werk kunnen verrichten vanuit de meest inclusieve kennisinstituten, laboratoria, ziekenhuizen en campussen. In Nederland groeit de behoefte aan hoogwaardige faciliteiten voor grensverleggend onderzoek.

Tijdens het creëren van deze instituten combineren wij de behoeftes van de gebruiker, de opdrachtgever, de omgeving en de natuur. Dit doen we door alle wensen van ieder stakeholder, zowel mens áls natuur, mee te nemen in het proces. Zo weten wij dat het eindresultaat goed is voor de mens én voor de aarde. Zo Doen wij Het Goede.

 

“Onze klanten hebben hoogwaardige laboratoria nodig. Die zijn erg specifiek. Ieder lab verlangt andere technische functionaliteiten. Al deze ontwikkelingen, wensen en behoeften brengt Dura Vermeer nu samen in NEXUS.”

- Michiel Swart, Associate Director A&T The Hague Office bij CBRE:

Voor de (inter)nationale leiders van morgen

Gebouwen met specifieke faciliteiten

Dura Vermeer ontwikkelt en bouwt grote nieuwbouwprojecten voor de kantoren- en utiliteitsmarkt, waarbij er strenge eisen worden gesteld aan de werkomgeving, zoals: hoogwaardige laboratoria, cleanrooms, onderzoeksruimten, pilot plants en geconditioneerde multifunctionele ruimten.

Verbinden

Mensen versterken elkaar door verbinding te maken. Wij gaan voor gebouwen die medewerkers en studenten stimuleren om te excelleren; inspirerende en betekenisvolle werk- en leeromgevingen in een flexibel en duurzaam gebouw.

Innovatieve (top)sectoren

We hebben inmiddels tientallen spraakmakende innovatieve iconen voor (inter)nationale klanten op onze naam staan. Vaak gerealiseerd onder hoge tijdsdruk, uitdagende marktomstandigheden en met een gegarandeerd kostenplafond.

Expertise

Bij een gebouw met een specifieke functie speelt expertise een belangrijke rol. Grote, ambitieuze projecten komen niet als vanzelf van de grond. Onze klanten kunnen vertrouwen en bouwen op gedegen expertise, ervaring en een gecommitteerd team. Dura Vermeer heeft alle expertise in huis.

Gebouwen die inspireren om samen te werken

Voor generaties van nu en van morgen

 

"Een inspirerend, duurzaam gebouw, wat uitnodigt om samen te werken. Om interactie tussen mensen te stimuleren en om nieuwe creatieve ideeën te bedenken voor problemen voor de toekomst.” 

- Hans de Nobel, Managing Director bij DuPont (IFF)

Onze projecten

Van verschillende state-of-the-art science gebouwen mocht Dura Vermeer het ontwikkeltraject begeleiden. Complexe processen, waarbij wij als kennispartner zorgdragen voor het ontzorgen van de klant. We bouwden ziekenhuizen met hoge duurzaamheidsambities, hypermoderne laboratoria en internationale faciliteiten met strenge beveiligingseisen.

Life Science & Biotech Magazine

In dit magazine leest u over levendige gebouwen die meerdere functies vervullen, zoals het lifescience multi-tenantgebouw NEXUS. Plekken waar de ruimtes aan alle technische voorwaarden voldoen, maar waar allereerst de mensen optimaal kunnen werken aan hoogwaardige oplossingen. Blader ook gerust door naar Genmab en DuPont. Werkomgevingen waar baanbrekende onderzoeken achter gesloten deuren in de laboratoria plaatsvinden, maar binnen de gedeelde restaurantvoorzieningen, auditoria of flexwerkplekken ontmoetingen ontstaan en collega’s uit het vak elkaar tegenkomen.  

Ga naar het magazine

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.