Vorige

Activiteit Commercieel vastgoed

De traditionele vastgoedketen is sterk aan verandering onderhevig. Steeds vaker zijn klanten op zoek naar een vastgoedpartner die ontwikkeling, advies, ontwerp en uitvoering vanuit een integrale visie benadert. De klant rest nog maar één ding: zich concentreren op kwaliteit en een kantoor of commercieel gebouw dat echt bij hem en zijn mensen past.

Er zijn duidelijke ontwikkelingen zichtbaar. Klanten en hun vastgoedadviseurs zoeken steeds vaker zelf hun locaties en slaan daarmee de projectontwikkelaar over. Daarnaast zijn ze op zoek naar andere, nieuwsoortige vastgoedconcepten. Innovatieve concepten die passen bij de flexibiliteit die gepaard gaat met plaats- en tijdsonafhankelijk werken. Het gebouw zelf moet duurzaam zijn - het liefst circulair - en een iconisch, stijlvol karakter hebben dat past bij het imago van de klant. De belangrijkste trend is misschien wel dat klanten een partij willen die vanaf het begin, de projectontwikkeling, tot het eind, oplevering inclusief inrichting, de verantwoordelijkheid op zich kan nemen.

Noordgebouw Utrecht

Genmab

Mede dankzij onze solide financiële basis zijn we een van de weinige partijen in de markt die de verantwoordelijkheid voor een project van a tot z kunnen dragen, ook als risicodragende partner. Daarnaast werken we écht samen. We ontwerpen niet voor, maar mét onze klant: we begrijpen hun uitdagingen en kunnen daarnaar handelen. We hebben de afgelopen jaren namelijk tientallen spraakmakende iconische gebouwen voor (inter)nationale klanten gebouwd en ontwikkeld.

Klanten kunnen daardoor vertrouwen op onze expertise en een team dat 100% betrokken is bij hun project. Ons commitment start al voor we een opdracht verwerven; als we geloven in een project, dan investeren we erin.

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.