Vorige

Activiteit | Utiliteitsbouw Commercieel vastgoed

De vastgoedketen verandert in hoog tempo. Veel opdrachtgevers willen ontwerp en bouw zoveel mogelijk bij één partij onderbrengen. Zo behouden ze overzicht over het gehele proces en weten zeker dat wat ze verwachten ook is wat ze krijgen. Bij Dura Vermeer zijn we daar ook blij mee, want zo kunnen we rekenen en tekenen tegelijk: de ontwerpen die we samen met architecten en interieur ontwerpers maken worden door ons meteen getoetst op kosten, maakbaarheid en efficiency in de realisatie.

Dat scheelt veel tijd. De opdrachtgever heeft steeds maar één aanspreekpunt, die alle facetten van de opdracht overziet, waardoor beslissingen sneller en makkelijker worden genomen. Eén team die zorgt dat alle belangen van alle stakeholders worden overzien, zowel voor de mens áls voor de natuur. In deze tijd moeten we geen keuzes meer maken: het moet állemaal. Zo Doen wij Het Goede.

Ruimte om te werken, sporten, groeien en leven

Noordgebouw, Utrecht

Fijne werkplekken voor iedereen

DVIC, Utrecht Leidsche Rijn

de rol van een gebouw

Identiteit en beleving worden doorslaggevend in The war for talent. De werk- of studieplek wordt steeds meer een third place, een trefpunt, waar je kunt excelleren in kennis en kunde, maar waar je ook dingen doet die je thuis zou kunnen doen. Lekker eten, vrienden en vakgenoten ontmoeten, sporten en uitrusten. Die beleving gaat altijd over zachtere waarden: zintuigen, gezondheid, welzijn, de sfeer die we weten op te roepen met materialen, met licht en natuur/groen.

Het gebouw wordt daarmee ook een HR-, PR- en marketing-tool. Door de visie en ideeën van de opdrachtgever en de behoeften van de gebruikers goed mee te nemen in ontwerp, materialisatie en afwerking, van meet af aan, kan de juiste identiteit en beleving ook zónder dure add- ons en meerkosten worden gecreëerd.

 

‘In de zoektocht naar human capital zijn identiteit en beleving essentieel. Mensen willen werken bij een organisatie met maatschappelijke impact, met bijpassende werkomgeving.’

- Erik Veldhuizen, ontwikkelaar commercieel vastgoed

100% commitment

Mede dankzij onze solide financiële basis zijn we een van de weinige partijen in de markt die de verantwoordelijkheid voor een project van a tot z kunnen dragen, ook als risicodragende partner. Daarnaast werken we écht samen. We ontwerpen niet voor, maar mét onze klant: we begrijpen hun uitdagingen en kunnen daarnaar handelen. We hebben de afgelopen jaren namelijk tientallen spraakmakende iconische gebouwen voor (inter)nationale klanten gebouwd en ontwikkeld.

Klanten kunnen daardoor vertrouwen op onze expertise en een team dat 100% betrokken is bij hun project. Ons commitment start al voor we een opdracht verwerven; als we geloven in een project, dan investeren we erin.

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.