Vorige

Expertise | Utiliteitsbouw Vastgoed-ontwikkeling

De maatschappij verandert in een rap tempo. De behoefte aan vernieuwing en verschillende soorten vastgoedconcepten wordt steeds groter. Zo hebben technologische innovaties ervoor gezorgd dat plaats en tijd niet meer domineren in de zoektocht naar vastgoed. Onze klanten zijn op zoek naar flexibele en duurzame gebouwen met een dynamische beleving.

Identiteit en beleving spelen een steeds grotere rol in vastgoedontwikkeling Die beleving gaat altijd over zachtere waarden: zintuigen, gezondheid, welzijn, de sfeer die we weten op te roepen met materialen, met licht en natuur/groen. De gebruiker wil niet meer inleveren op het gebouw dat ze benutten. Iedereen heeft recht op een veilige en gezonde plek om in te werken en leven. Daarom moeten we niet meer denken in 'of', maar in 'én'. Zo kunnen wij Het Goede Doen

Werkomgevingen waar je trots op bent

Projecten die inspireren

toekomst van vastgoed

Door in te spelen op de huidige trends en wensen, zien wij voor vastgoedontwikkeling een uitdagende toekomst. Een gebouw wordt daarmee ook een HR-, PR- en marketing-tool. Door de visie en ideeën van de opdrachtgever en de behoeften van de gebruikers goed mee te nemen in ontwerp, materialisatie en afwerking, van meet af aan, kan de juiste identiteit en beleving ook zónder dure add- ons en meerkosten worden gecreëerd.

‘Nieuwe buurten in steden en dorpen moeten meteen voelen als thuis, voor iedereen die er woont, werkt en leeft. Dat gevoel mag niet pas bij je voordeur ontstaan.’

- Peter Klevering, directeur gebiedsontwikkeling

ieder project is maatwerk

In de opkomst van verschillende vastgoedconcepten vervullen wij een grote rol door sterk in te zetten op innovatie en creativiteit. Daarnaast leveren we een belangrijke bijdrage aan het toenemende aantal Design & Build opdrachten die de markt vraagt. Werken met geïntegreerde contractvormen zorgt voor een betere samenwerking en minder faalkosten, omdat alles bij één partij ligt. Oftewel, de klant krijgt het beste product tegen een steeds lagere prijs.

Vastgoedontwikkeling is bij Dura Vermeer in ieder opzicht maatwerk. Benieuwd naar een passend concept voor jouw vastgoed?

Expertises

Bekijk hier onze andere expertises.

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!