Vorige
Buitengoed Heiloo

Wonen tussen duin en bos

Heiloo
Bouw & Vastgoed

Buitengoed Heiloo is het eerste nieuwbouwproject in Zandzoom. Dura Vermeer Bouw Midden West ontwikkelt en bouwt hier 70 eengezinswoningen in een prachtige, bosrijke woonlocatie. De woningen variëren van tussenwoningen tot vrijstaande woningen en appartementen.

DE MENS CENTRAAL

Dura Vermeer is bij Buitengoed ook verantwoordelijk voor het ontwerp van het landschap, de openbare ruimte en de aanleg daarvan. De visie van ‘The Good Life’ staat centraal in het hele project. Hier ligt de nadruk op ‘zachte’ factoren als rust, veiligheid en sociale interactie. De mens staat centraal, en niet de techniek. Zo wordt in de nieuwe leefomgeving bewegen en ontmoeten op een natuurlijke, ongedwongen manier gestimuleerd en gefaciliteerd. Buitengoed wordt een bosrijk gebied, waarbij de auto’s zoveel mogelijk uit het zicht geparkeerd staan. Met speelaanleidingen en voorzieningen voor kinderen maar ook veel ontmoetingsplekken voor volwassenen met bijvoorbeeld een gezamenlijke moestuin.

Buitengoed Heiloo heeft voor iedereen wat wils, van aantrekkelijke rijwoning tot riante bosvilla en van luxe appartement tot fantastisch penthouse.

Interieur impressie

VEILIG OPGROEIEN

In samenspraak met de gemeente is de duurzaamheidsnotitie geschreven. Het uitgangspunt is om een woonomgeving te creëren waar bewoners in verschillende levensfases aangenaam kunnen leven: van veilig opgroeien tot vitaal oud worden. Dit sluit aan bij de visie van The Good Life. Buitengoed ligt in het oostelijke deel van de nieuwe wijk Zandzoom in Heiloo en bevindt zich tussen de Lagelaan, Kennemerstraatweg en Oosterzijweg. Buitengoed is de eerste ontwikkeling van Zandzoom en EVE Architecten is de architect van het plan.  

Op de hoogte blijven? Check de projectwebsite van Buitengoed en schrijf je in voor de nieuwsbrief. 

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.