Vorige
Nieuws

Interesse in ons traineeship? Meld je aan en loop 24 uur mee met Dura Vermeer

Wil je een traineeship volgen bij Dura Vermeer? Van 13 tot 14 juni vindt de inhousedag bij Dura Vermeer Divisie Infra plaats. Een dag waarop je in 24 uur Dura Vermeer van dichtbij kunt ervaren, je je laat onderdompelen in onze organisatie en er mogelijk een traineeship aan overhoudt. Meld je voor 23 mei aan door te solliciteren op onderstaande vacature. 

Goed om te weten: voorafgaand aan de inhousedag vinden een eerste gesprek en assessment plaats.

 

Hoe ziet de 24 uur bij Dura Vermeer eruit? 

 

De inhousedag begint op 13 juni aan het einde van de middag. Je maakt hier kennis met de andere kandidaten en HR. Na het diner volgt een avondprogramma, waarin je wordt meegenomen in het ontwikkelprogramma gedurende het traineeship en ga je aan de slag met het thema duurzaamheid. Nadat we de dag samen hebben afgesloten met een drankje ga je voldaan naar je hotelkamer. De volgende ochtend start 's ochtends vroeg met koffie en een gezond ontbijt, waarna je kennis maakt met de directie. Vervolgens zijn er speeddates, zodat je in de gelegenheid bent om te onderzoeken welke functies, afdelingen en werkmaatschappijen Dura Vermeer heeft. We sluiten de dag af met een projectbezoek. Als afsluiter kun je een aantal huidig en oud trainees het hemd van het lijf vragen. Uiteraard vindt er ook nog een activiteit plaats waarbij leiderschap, samenwerken, communicatie en omgaan met uitdagingen centraal staan. Ná de inhousedag hoor je of je een traineeship aangeboden krijgt.

 

Welke kandidaten zoeken we? 

Iedereen kan zich aanmelden voor de inhousedag, maar wij zien in ieder geval graag kandidaten met de volgende achtergrond:  

  • Opleiding in de richting van Civiele Techniek 
  • Master(s) in de richting van Construction Management & Engineering (HBO/WO)
  • Studenten met een tussenjaar van maximaal 1,5 jaar, maar met een van bovenstaande opleidingsrichtingen
  • HBO/WO opleidingsniveau
  • Woonachtig in Nederland

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

Deel deze pagina

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.