Vorige

Organisatie & Bestuur

Historische foto Dura Vermeer

Over ons

Dura Vermeer is een familiebedrijf dat al bestaat sinds 1855. We zijn een onafhankelijke bouwonderneming die actief is in Nederland. Onze onafhankelijkheid en langjarige continuïteit vormen de basis voor onze strategie. Met een omzet van bijna € 1,9 miljard en ruim 3.400 medewerkers (3.073 fte) behoren we tot de top van de Nederlandse bouwsector. Wij zijn actief in de woningbouw, utiliteitsbouw, infrastructuur en techniek. Onze kernactiviteiten omvatten het ontwerpen, ontwikkelen en realiseren van bouw- en infrastructurele projecten, inclusief beheer en onderhoud, renovatie en transformatie.

Raad van Bestuur

Van links naar rechts: Theo Winter (COO), Job Dura (CEO) en Lowick Barg (CFO)

Raad van Commissarissen

Foto van links naar rechts: R. Vollebregt, M.E. van Lier Lels, B. Vree (Voorzitter), P.S. Overmars (Vicevoorzitter), I.G.C. Faber

Cornerstone

Dura Vermeer is met haar hoofdkantoor gevestigd in het gebouw Cornerstone in Rotterdam, dat zich bevindt tegenover de ingang van Rotterdam The Hague Airport.

Bouwen in een complexe omgeving

We zijn betrokken bij veelal complexe opgaven, waarbij veiligheid, kwaliteit en projectmanagement cruciaal zijn. Kenmerkend voor Dura Vermeer zijn de solide financiële basis en de open en betrouwbare stijl van zakendoen. Dat is waar onze klanten zich in herkennen. We bouwen aan een wereld waarin ook de volgende generaties kunnen leven, werken en wonen. Daarvoor is het essentieel om naar al onze stakeholders te luisteren en hun feedback ter harte te nemen, en om flexibel te zijn en tijdig in te spelen op nieuwe ontwikkelingen.

Missie en Visie

De bouwsector zit midden in een transformatie: het belang van duurzaam werken is groter dan ooit, de rol van digitalisering is explosief gegroeid en de vraag naar hoogwaardige techniek is sterk toegenomen. Daardoor ontstaan er nieuwe manieren van werken en worden klantrelaties en samenwerkingsverbanden anders ingevuld. Ook ontstaan er andere verdienmodellen. Dura Vermeer wil vooroplopen en innovatie en verduurzaming mede vormgeven. Dat doen we in onze aanpak, onze keuzes en onze werkwijzen. Vanuit de kracht van het sterke familiebedrijf dat we zijn en de onafhankelijke positie die we hebben, omarmen we deze veranderingen om de continuïteit van ons bedrijf te waarborgen en waarde toe te voegen aan de Nederlandse samenleving. Wij zijn een betrouwbare, langjarige samenwerkingspartner in het realiseren van een hoogwaardige en duurzaam gebouwde omgeving, gemaakt voor en door mensen.

Kernwaarden

De belofte aan onze medewerkers

Onze mensen maken al meer dan 168 jaar Dura Vermeer, ze vormen de kern van ons familiebedrijf. Met onze mensen maken we iedere dag werk van het Nederland van vandaag én morgen. Hoe er in ons land wordt gereisd, gewerkt, gewoond en geleefd. We zien en voelen dat onze projecten ertoe doen. Gedreven door vakmanschap en ondernemerschap brengen we samen ideeën tot werkelijkheid. Daar zijn we trots op. Alles wat we doen, doen we met passie en vanuit onze kernwaarden: veiligheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Met continuïteit en onafhankelijkheid als onze belangrijkste drijfveren. Iedereen binnen Dura Vermeer draagt hier, vanuit de eigen rol, direct of indirect, een steentje aan bij. Met een pragmatische blik en een sterke focus op duurzaamheid, digitalisering en innovatie, streven wij ernaar niet alleen het beste bedrijf binnen de sector te zijn, maar ook de beste werkgever voor onze ruim 2.800 medewerkers.

Werken-bij website 

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.