Vorige

Werken bij Dura Vermeer Leid Meer Vooruitgang

Heiko Haan Dura Vermeer

De kern van ons familiebedrijf

Onze mensen maken al meer dan 169 jaar Dura Vermeer, ze vormen de kern van ons familiebedrijf. Met onze mensen maken we iedere dag werk van het Nederland van vandaag én morgen. Hoe er in ons land wordt gereisd, gewerkt, gewoond en geleefd. We werken hard om mooie projecten te realiseren, maar we zijn ook een hechte groep collega's waar veel ruimte is voor plezier. Sluit jij je aan bij ons familiebedrijf met meer dan 2.800 collega's? Bekijk de video van Heiko Haan, hoofduitvoerder bij Dura Vermeer. Enthousiast geworden? Bekijk dan snel ons actuele vacatureaanbod!

Samen Meer Winnen | Jorine Knuppe | Projectleider
Toon Meer Leiderschap | Stijn Hogenkamp | Projectmanager
Vorm Meer Verbindingen | Jasmijn Heirsch | Uitvoerder
Werk Meer Samen | Frank Leijten | Hoofduitvoerder

Dit bieden wij jou

Als financieel gezond familiebedrijf met veiligheid als belangrijkste kernwaarde, zorgen we goed voor elkaar. We vinden jouw fysieke veiligheid belangrijk, maar ook jouw sociale en mentale veiligheid. Onze arbeidsvoorwaarden zijn erop afgestemd om te zorgen dat alles voor jou niet alleen tijdens werk goed geregeld is, maar ook tijdens ziekte of pensionering. Zo laten we zien we dat we goed voor jou willen zorgen. We combineren persoonlijke aandacht voor groeipotentieel met een eigen ontwikkelprogramma. Leren zit in ons DNA. Onze verscheidenheid aan projecten in Bouw en Vastgoed, Infra en Techniek biedt jou mogelijkheden om eigen kansen te creëren en elke dag iets nieuws te leren. Wij vertrouwen op jou voor het succes van onze projecten.

Wij stimuleren dat je jezelf blijft uitdagen, vernieuwen en ontwikkelen. Om hier richting aan te geven, zorgen wij ervoor dat je je betrokken voelt bij onze strategie en ambities. En we weten dat er meer is dan alleen werk. Daarom werken we waar mogelijk flexibel. We bewegen mee met de veranderende wereld en bieden mogelijkheden voor een goede integratie van werk en privé. Onze project- en kantoorlocaties zijn bedoeld als werkplek én als een ontmoetingsplek voor alle collega’s. Hier is plaats voor samenwerken, creativiteit en verbinding. Bij Dura Vermeer voel je je thuis en kun je jezelf zijn.

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.