Vorige

Werken bij Dura Vermeer Ontdek meer talent

Eline Molenaar Dura Vermeer

De kern van ons familiebedrijf

Met meer dan 168 jaar ervaring is continuïteit voor Dura Vermeer de belangrijkste drijfveer. Als familiebedrijf draait het bij ons om relaties. De relatie met onze klanten, partners en stakeholders. Maar in eerste plaats de relatie met onze medewerkers. Als beste werkgever maken wij ons er hard voor dat onze collega's elke dag opnieuw kiezen voor Dura Vermeer. Net als Eline Molenaar, uitvoerder bij Dura Vermeer. En daar doen we het voor. Dát is wat goed werkgeverschap voor ons betekent. Benieuwd naar ons familiebedrijf Bekijk onze website en het actuele vacatureaanbod. 

Werk meer samen | Frank Leijten | Hoofduitvoerder
Vorm meer verbindingen | Jasmijn Heirsch | Uitvoerder
Toon meer leiderschap | Stijn Hogenkamp | Projectleider
Groei meer door | Sander van der Ende | Projectcoördinator

Dit bieden wij jou

Als financieel gezond familiebedrijf met veiligheid als belangrijkste kernwaarde, zorgen we goed voor elkaar. We vinden jouw fysieke veiligheid belangrijk, maar ook jouw sociale en mentale veiligheid. Onze arbeidsvoorwaarden zijn erop afgestemd om te zorgen dat alles voor jou niet alleen tijdens werk goed geregeld is, maar ook tijdens ziekte of pensionering. Zo laten we zien we dat we goed voor jou willen zorgen. We combineren persoonlijke aandacht voor groeipotentieel met een eigen ontwikkelprogramma. Leren zit in ons DNA. Onze verscheidenheid aan projecten in Bouw en Vastgoed, Infra en Techniek biedt jou mogelijkheden om eigen kansen te creëren en elke dag iets nieuws te leren. Wij vertrouwen op jou voor het succes van onze projecten.

Wij stimuleren dat je jezelf blijft uitdagen, vernieuwen en ontwikkelen. Om hier richting aan te geven, zorgen wij ervoor dat je je betrokken voelt bij onze strategie en ambities. En we weten dat er meer is dan alleen werk. Daarom werken we waar mogelijk flexibel. We bewegen mee met de veranderende wereld en bieden mogelijkheden voor een goede integratie van werk en privé. Onze project- en kantoorlocaties zijn bedoeld als werkplek én als een ontmoetingsplek voor alle collega’s. Hier is plaats voor samenwerken, creativiteit en verbinding. Bij Dura Vermeer voel je je thuis en kun je jezelf zijn.

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.