Vorige

Dura Vermeer Infra Regio Noord West

Volg ons op social

Dit zijn wij

Cruquius, Almere, Alkmaar, Amsterdam Zuid Oost, Amsterdam Oost, Oude Meer
198 Medewerkers

Wie door het werkgebied van Dura Vermeer Infra Regio Noord West rijdt, rijdt een rondje IJsselmeer. Van Texel via Amsterdam en Het Gooi naar Flevoland. In deze streek bouwen we wegen, bruggen en riolen. Maar ook kades, fly-overs en start- en landingsbanen. Bovendien zijn we sterk in langjarige beheer en onderhoudscontracten. Duurzaamheid speelt voor ons in alle gevallen een belangrijke rol. Het ontzorgen van en samenwerken met de klant, afspraak is afspraak en projecten op tijd opleveren: dat is waar wij voor staan.

Dit onderdeel van Dura Vermeer bestaat uit bijna 200 medewerkers. Volgende week kan dat nog meer zijn, want we groeien. Onze klanten weten dat we de capaciteit en expertise in huis hebben om in te spelen op hun wensen, ook al zijn de projecten grootschalig of in een complexe omgeving. Dat maakt ons trots. Altijd mooi om na een klus te constateren dat het er netjes bij ligt. We hebben zelfs collega’s die in het weekend met het gezin omrijden om te laten zien wat we met elkaar tot stand hebben gebracht. We zijn trots op het eindresultaat.

Bekijk onze vacatures

GAVE PROJECTEN

Nuchtere, harde werkers die veel voor elkaar over hebben. We zijn een betrokken bouwer en staan dichtbij onze klanten. We investeren daarom bewust in regionale betrokkenheid. Met die mentaliteit hebben we een fors CV opgebouwd. Bijvoorbeeld de wegen van, naar en in de Tweede Coentunnel. Renovatie van de Velsertunnel met bypasses tegen verkeershinder. Het toekomst proof maken van de start- en landingsbaan van luchthaven Lelystad. Maar ook fietspaden in Almere, lokale wegen in Haarlem, rioolreconstructies in kleinere dorpen of renovaties van bruggen, we draaien er onze handen niet voor om. Bijzonder was zeker de renovatie van het Leidseplein in Amsterdam, alles moest daar op de schop met zo min mogelijk hinder voor de trams.  

ONZE MISSIE: Nederland Verbinden

Wij helpen mensen op weg naar hun volgende bestemming. Dit doen wij door mensen, locaties, organisaties en hun ambities te verbinden. Als familiebedrijf investeren wij in relaties. Wij geloven in het bouwen van een netwerk van iedereen voor iedereen, omdat je samen verder komt dan alleen.

Wij hebben een positieve maatschappelijke impact op zowel mens als omgeving in ons mooie Nederland. Om dit blijvend te kunnen doen, spelen wij in op de veranderende maatschappelijke behoeftes en technische uitdagingen die door de tijd heen ontstaan. Zodat mensen nog generaties lang veilig, betrouwbaar en met kwaliteit, onderweg kunnen zijn naar hun bestemming. 

Unieke samenwerking op de Julianaweg in Volendam
Stadspark IJmuiden afgerond
Dura Vermeer Infra Regio Noord West

Activiteiten

Wij hebben verstand van uitvoering en oog voor duurzaamheid en digitalisering. Meebewegen met de markt en inspelen op kansen zit in onze genen.

Bekijk alle Activiteiten

Werken bij Dura Vermeer Infra Regio Noord West

Wie weet ga jij ook kleur geven aan de ambities die waar worden gemaakt in de omgeving.

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

Infra

Adelbert de Vreese

Directeur Dura Vermeer Infra Regio Noord West Regio Noord-Holland, Regio Utrecht, Regio Flevoland
Adelbert de Vreese
Infra

Erik van Doorn

Manager bedrijfsbureau & bedrijfsleider civiel Regio Noord-Holland, Regio Utrecht, Regio Flevoland
Erik van Doorn
Infra

Cornelis de Wit

Bedrijfsleider wegen Dura Vermeer Infra Regio Noord West Regio Noord-Holland
Cornelis de Wit
Infra

Jeroen Turenhout

Bedrijfsleider wegen Dura Vermeer Infra Regio Noord West Regio Noord-Holland
Jeroen Turenhout
Infra

Sander Haagedoorn

Bedrijfsleider wegen Dura Vermeer Infra Regio Noord West Regio Noord-Holland
Sander Haagedoorn