Vorige
Buitengewoon

Een nieuw stukje Gouda

Gouda
Bouw & Vastgoed

Een buurt met meer groen dan steen, een charmant dorp in de stad. Een intieme, groene, bereikbare kant van Gouda. Waar buren elkaar kennen en samen genieten van het weidse uitzicht in de polder.

In de nieuwe woonwijk Westergouwe, aan de rand van Gouda ligt Buitengewoon. 27 luxe woningen omringd door polder-, natuur- en recreatiegebied met een vrij uitzicht. Dorps wonen, stads leven staan centraal in deze woonbuurt. De woningen hebben oppervlaktes van165 tot 175 m2, een verhoogt terras en zijn uitgerust met luxe keuken, complete badkamer en toilet. Daarnaast zijn ze voorzien van een energiebesparend bodemwarmtepompsysteem en zonnepanelen.

Buitengewoon is onderdeel van de grote gebiedsontwikkeling Westergouwe die de komende jaren uitbloeit tot een nieuwe woonwijk met ongeveer 4500 woningen. Het project kenmerkt zich door de groenblauwe omgeving en de centrale ligging aan de rand van de stad en dichtbij de grote steden Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Met de binnenstad van Gouda op 15 minuten fietsafstand.

27 luxe woningen omringd door polder-, natuur- en recreatiegebie

Een wijk met grote ecologische- en natuurwaarde waar mens en dier plezierig samenwonen.

Biodiverse wijk

Door de aanleg van het natuur- en recreatiegebied, ecologische voorzieningen, groene assen en brede watergangen is Westergouwe een biodiverse wijk. Een wijk met grote ecologische- en natuurwaarde waar mens en dier plezierig samenwonen. Er wordt steeds duurzamer gebouwd en er is een grootschalige toepassing van PV-panelen in combinatie met een hoge isolatiewaarde van de woningen. Vanaf Westergouwe-II, waar Buitengewoon onderdeel van is, worden alle woningen gasloos aangelegd. Er wordt al volop geleefd in Westergouwe, en dat woont wél zo prettig!

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

Bouw & Vastgoed

Joyce van Triet

Projectontwikkelaar Regio Zuid-Holland
Joyce van Triet