Vorige
De Broedvogel

Een vliegende start in De Nieuwe Vogelbuurt

Veilige en kindvriendelijke buurt

Spechtlaan Vlaardingen
t/m september 2019
Bouw & Vastgoed

Een compleet nieuwe inrichting voor De Nieuwe Vogelbuurt in Vlaardingen, een veilige en kindvriendelijke buurt met het behoud van het unieke groene karakter. Met de ontwikkeling en realisatie van nieuwbouwwijk De Broedvogel biedt Dura Vermeer Bouw Zuid West in samenwerking met Waterweg Wonen en gemeente Vlaardingen tal van nieuwe bewoners een veilig en warm nest. In De Broedvogel zijn in zes fases 200 nieuwbouwwoningen gerealiseerd en bewoond. 

KINDVRIENDELIJKE BUURT


De Broedvogel ligt in De Nieuwe Vogelbuurt in Vlaardingen Holy zuidoost. De groene en kindvriendelijke buurt biedt veel ruimte voor de toekomst. Het is bij uitstek een plek waar jonge gezinnen en doorstromers zich thuisvoelen. De Broedvogel kenmerkt zich door een optimale bereikbaarheid met tal van voorzieningen dichtbij huis.

Over de nieuwe vogelbuurt

Waterweg Wonen en Dura Vermeer realiseren in de wijk Holy in Vlaardingen in totaal ruim 400 eengezinswoningen. Door sloop en nieuwbouw krijgt de wijk een compleet nieuwe inrichting. De Nieuwe Vogelbuurt wordt daardoor een veilige gezinswijk met behoud van het unieke, groene karakter van de buurt. Fase 1 t/m 6 van ‘De Broedvogel’ zijn inmiddels gerealiseerd en bewoond. Fase 1 van De Zangvogel is nu volledig verkocht en fase 2 van De Zangvogel gaat op 7 juli 2020 in verkoop.

Ga naar de projectwebsite

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.