Vorige
Het Waterfront

Een panoramisch uitzicht over water, boten en Spijkenisse

Aan de Oude Maas in Spijkenisse verrijst Het Waterfront, een initiatief van VOF Dijkzone (Dura Vermeer, VORM en Ballast Nedam) in samenwerking met de gemeente Nissewaard. Zes spectaculaire woontorens met in totaal 750 appartementen, direct aan het water. De torens verschillen in hoogte en in uitstraling, maar vormen samen een duidelijk, imposant geheel. Direct tussen de torens en de rivier komt een groen park. Voor bewoners een plek om te ontmoeten en in de verte te turen.

Appartementen direct aan het water

Voor bewoners een plek om te ontmoeten en in de verte te turen.

 

Zes spectaculaire woontorens

In de bocht van de Oude Maas komt Het Waterfront.

Zes adembenemende woontorens, elk uniek in zijn architectuur en uitstraling. Met een variatie aan appartementen, van gezellige twee-kamerappartementen tot ruime vierkamerwoningen, biedt Het Waterfront een thuis voor iedereen. De groene parken omringen de torens, terwijl levendige pleinen en moderne entrees de omgeving verrijken. In elke toren creëren we een warme huiskamer, een ontmoetingsplaats waar bewoners samenkomen en verbinding maken. Onder het dakpark bevindt zich een inpandige parkeergarage voor bijna vijfhonderd auto's, met daarnaast nog tweehonderdtien parkeerplaatsen in het openbaar gebied, exclusief voor bewoners.

Direct aan de Oude Maas

Het Waterfront ligt op een bevoorrechte locatie aan de oevers van de Oude Maas, met een adembenemend uitzicht op het kabbelende water en de bruisende stad. Aan de ene kant glijden schepen majestueus voorbij, terwijl aan de andere kant het moderne stadsleven van Spijkenisse zich ontvouwt. Vanaf hier zijn de befaamde Boekenberg en Theater De Stoep gemakkelijk bereikbaar, evenals de levendige winkelstraten en gezellige terrassen van het stadscentrum, slechts een korte fietstocht van vijf minuten verwijderd.

De Elementen

Het Waterfront vormt een integraal onderdeel van de levendige wijk De Elementen, die het centrum van Spijkenisse verbindt met de natuurlijke pracht van de Oude Maas. Door de ontwikkeling van dit nieuwe gebied wordt de band tussen de stad en het water versterkt, terwijl De Elementen zich ontvouwt als een levendige gemeenschap van meer dan 2.500 woningen, verdeeld over vijf unieke deelgebieden. Met al meer dan 1.750 gerealiseerde woningen is De Elementen uitgegroeid tot de meest geliefde wijk van Spijkenisse om te wonen.

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.