Vorige
Hof van Wael

Betaalbaar wonen met zorg

Dura Vermeer zet samen met Ontwikkelingsmaatschappij Het Nieuwe Westland (ONW) een nieuwe stap in het creëren van een duurzame toekomst. We zijn begonnen met de ontwikkeling van een zorggebouw en ongeveer 107 woningen in Waelpolder, 's-Gravenzande, het laatste deelplan van de gebiedsontwikkeling Waelpark. In dit plan zullen we een zorggebouw met ongeveer 70 zorgeenheden, een appartementencomplex met 40 middensegment huurappartementen en 67 grondgebonden koopwoningen realiseren. Hiervan ontwikkelen we 28 verandawoningen als levensloopbestendige woningen.

Bij Dura Vermeer geloven we in het koesteren van de natuur. Daarom werken we samen met ONW, een samenwerkingsverband tussen de gemeente Westland en BNG gebiedsontwikkeling, om prettige en natuurrijke woonomgevingen te creëren. Waelpolder is een perfect voorbeeld van deze inzet, met een speciale ecologische zone die de natuur haar gang laat gaan. Hierdoor ontstaat een stukje natuur waar verschillende dier- en plantsoorten op een natuurlijke manier kunnen leven.

Fred Vlasblom, directeur bij ONW, deelt onze trots: "We zijn blij dat we met het plan van Dura Vermeer Bouw Zuid West in Waelpolder kunnen voorzien in de maatschappelijke behoefte aan betaalbare koop- en huurwoningen, voorzieningen voor senioren en zorg, allemaal in een groene omgeving."

Bij Dura Vermeer streven we ernaar om te voldoen aan de woonbehoeften van vandaag en morgen. We zijn vastbesloten om een diverse reeks woningtypen aan te bieden om aan deze behoeften te voldoen. De ontwikkeling in Waelpolder zal een prachtige nieuwe woonwijk worden voor alle leeftijden.

Nicolle Terlouw, directeur bij Dura Vermeer, vat onze visie samen: "We zijn blij dat we met onze ontwikkeling in Waelpolder een bijdrage kunnen leveren aan betaalbaar wonen in de gemeente Westland. We kijken ernaar uit om samen met alle betrokken partijen een groene, levensloopbestendige en vooral aantrekkelijke woonwijk te realiseren."

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.