Vorige
Laan van Tinbergen

Wonen in de groene zoom van Rotterdam.

Rotterdam
11-2018 - 09-2020
Bouw & Vastgoed

In de Rotterdamse stadswijk Park 16Hoven ligt nieuwbouwproject Laan van Tinbergen. Een plek met voelbaar levendigheid van het stadsleven met tegelijkertijd de rust en ruimte van de polder. Laan van Tinbergen telt 56 ruime herenhuizen en 17 luxe appartementen. In de zomer van 2020 is het project volledig opgeleverd.

Verschillende woningtypes met een unieke bouw

Naar wens samengesteld door kopers

Ieder appartement heeft een eigen warmtepomp en zonnepanelen.

Dura Vermeer realiseert hiermee een EPC lager dan 0,19.

Een BIJzondere woning

Laan van Tinbergen is ontwikkelt door Dura Vermeer Bouw Zuid West en ligt vlakbij het centrum van Rotterdam. Bijzonder zijn de verschillende woningtypes. Elke woning heeft een aantrekkelijke architectuur en een opvallende uitstraling, ontworpen door twee architectenbureaus. 

Het ontwerp van ZVA Architecten onderscheidt zich door een klassieke uitstraling. En de woningen ontworpen door architectenbureau JSA hebben een moderne vormgeving.

TOEKOMSTBESTENDIGE APPARTEMENTEN

Het appartenmentencomplex is drielaags en bestaat uit twee torens met in totaal drie riante penthouses. De penthouses zijn volledig naar wens van de kopers gebouwd.

Met de bouw van het appartementencomplex voorziet Dura Vermeer in de woonbehoeften van wonen in gasloze appartementen. Het zijn ruime woningen met een luxe afwerkingsniveau en hoge duurzaamheidsambitie. Ieder appartement heeft een eigen warmtepomp en zonnepanelen. Dura Vermeer realiseert hiermee een EPC lager dan 0,19. Om deze appartementen toekomstbestendig te maken, is rekening gehouden met veranderende woonbehoeften. 

Op MAAT GEMAAKT

Met een bouwsom van ruim vijftien miljoen euro, heeft Dura Vermeer Bouw Zuid West deze nieuwe woonwijk met een gepassioneerd team ontwikkelt. De naam zegt het al, Laan van Tinbergen is gelegen aan een laan en bestaat uit verschillende woningtypes. De nieuwe bewoners zijn trots op hun unieke woning. In dit plan was er de mogelijkheid om te kiezen voor maatwerk, waarbij de kopers met een binnenhuisarchitect aan tafel gingen. 

Digitale service

Wij kijken terug op een prachtig resultaat. Mede doordat de oplevering van de appartementen dit keer anders is verlopen, namelijk helemaal digitaal. Dura Vermeer is een innovatief traject gestart waar digitaal opleveren onderdeel van is. Het traject biedt de mogelijkheid om opleverpunten sneller op te lossen en zorgt voor een compleet digitaal woondossier voor nieuwe bewoners.

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.