Vorige
Laan van Tinbergen

Wonen in de groene zoom van Rotterdam.

Rotterdam
11-2018 - 10-2020
Bouw & Vastgoed

In de Rotterdamse stadswijk Park 16Hoven ligt nieuwbouwproject Laan van Tinbergen. Een plek met voelbaar levendigheid van het stadsleven met tegelijkertijd de rust en ruimte van de polder. Laan van Tinbergen telt 56 ruime herenhuizen en 17 luxe appartementen. In de zomer van 2020 is het project volledig opgeleverd.

Uniek

Dit project kenmerkt zich door de verschillende woningtypes en de unieke bouw.

Duurzaamheidsambitie

Ieder appartement krijgt een eigen warmtepomp en zonnepanelen. Dura Vermeer realiseert hiermee een EPC lager dan 0,19.

UNIEKE BOUW

Dit project is een eigen ontwikkeling van Dura Vermeer Bouw Zuid West en heeft een centrale ligging bij het centrum. Laan van Tinbergen heeft verschillende woningtypes en een unieke bouw. De woningen hebben ieder een aantrekkelijke architectuur en een unieke uitstraling, ontworpen door twee verschillende architectenbureaus. Het ontwerp van ZVA Architecten onderscheidt zich door een klassieke uitstraling, waar de woningen ontworpen door architectenbureau JSA een moderne vormgeving hebben.

Het appartenmentencomplex is drielaags en bestaat uit twee torens met in totaal drie riante penthouses. De penthouses zijn uniek omdat ze helemaal naar wens van de kopers zijn gebouwd.

TOEKOMSTBESTENDIG

Met de bouw van het appartementencomplex met penthouse, voorziet Dura Vermeer in de woonbehoeften van wonen in gasloze appartementen. Het zijn ruime woningen met een luxe afwerkingsniveau en hoge duurzaamheidsambitie. Ieder appartement heeft een eigen warmtepomp en zonnepanelen. Dura Vermeer realiseert hiermee een EPC lager dan 0,19. Om deze appartementen toekomstbestendig te maken, is rekening gehouden met veranderende woonbehoeften. 

Digitale service

Met een bouwsom van ruim vijftien miljoen euro, heeft Dura Vermeer Bouw Zuid West deze nieuwe woonwijk met een gepassioneerd team ontwikkelt voor eigen rekening en risico. De naam zegt het al, Laan van Tinbergen is gelegen aan een laan en bestaat uit verschillende woningtypes. De nieuwe bewoners zijn blij met een unieke woning. In dit plan was er de mogelijkheid om te kiezen voor maatwerk, waarbij de kopers met een binnenhuisarchitect aan tafel gingen. Dura Vermeer kijkt nu al terug op een prachtig resultaat bij de herenhuizen, de appartementen en de penthouses.

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.