Vorige
Laan van Tinbergen

Wonen in de groene zoom van Rotterdam.

Rotterdam
11-2018 - 03-2020
Bouw & Vastgoed

In de Rotterdamse stadswijk Park 16Hoven ligt nieuwbouwproject Laan van Tinbergen. Een plek met voelbaar levendigheid van het stadsleven met tegelijkertijd de rust en ruimte van de polder. Laan van Tinbergen telt 56 ruime herenhuizen.

Uniek

Dit project kenmerkt zich door de verschillende woningtypes en de unieke bouw.

Duurzaamheidsambitie

Ieder appartement krijgt een eigen warmtepomp en zonnepanelen. Dura Vermeer realiseert hiermee een EPC lager dan 0,19.

Ondertussen bouwen we in dezelfde wijk aan zestien gasloze luxe appartementen die in de zomer van 2020 worden opgeleverd.

Dit project is een eigen ontwikkeling van Dura Vermeer en kenmerkt zich door de verschillende woningtypes en de unieke bouw. De woningen hebben ieder een aantrekkelijke architectuur en een unieke uitstraling, ontworpen door twee verschillende architectenbureaus. Het ontwerp van ZVA Architecten onderscheidt zich door een klassieke uitstraling, waar de woningen ontworpen door architectenbureau JSA een moderne vormgeving hebben.

Met een bouwsom van ruim vijftien miljoen euro, heeft Dura Vermeer Bouw Zuid West deze nieuwe woonwijk met een gepassioneerd team ontwikkelt voor eigen rekening en risico. De naam zegt het al, Laan van Tinbergen is gelegen aan een laan en bestaat uit verschillende woningtypes. De nieuwe bewoners zijn blij met een unieke woning. In dit plan was er de mogelijkheid om te kiezen voor maatwerk, waarbij de kopers met een binnenhuisarchitect aan tafel gingen. Dura Vermeer kijkt nu al terug op een prachtig resultaat bij de herenhuizen en kijkt uit naar de oplevering van de appartementen en het penthouse.

Toekomstbestendig

Met de bouw van het appartementencomplex met penthouse, voorziet Dura Vermeer in de woonbehoeften van wonen in gasloze appartementen. Het worden ruime woningen met een luxe afwerkingsniveau en hoge duurzaamheidsambitie. Ieder appartement krijgt een eigen warmtepomp en zonnepanelen. Dura Vermeer realiseert hiermee een EPC lager dan 0,19. Om deze appartementen toekomstbestendig te maken, wordt rekening gehouden met veranderende woonbehoeften. In de zomer van 2020 worden deze appartementen opgeleverd.

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.