Vorige
Lely Innovations

Hét innovatiecentrum voor toekomstbestendige melkveehouderij

In opdracht van Lely heeft Dura Vermeer Lely Innovations in Maassluis binnen een jaar gerealiseerd. Dertig jaar geleden stond Lely aan de wieg van de melkrobot, die baanbrekend bleek voor zowel Lely als vele melkveehouders over de hele wereld. Vanuit het nieuwe pand zal het Innovations team verder werken aan uitvindingen die bijdragen aan een toekomstbestendige melkveehouderij.

Kantoorvleugel Lely Innovations

Houten draagstructuur middels gelamineerde liggers met CLT-wanden en -vloeren.

Restaurant Lely Innovations

Dak- en gevelsluiting zijn uitgevoerd in houtskeletbouw. Het gebouw is voorzien van houten kozijnen, houten trappen en houten akoestische plafond.

Duurzaam innovatiecentrum

De innovatieve werkomgeving is 4.500 m2 groot en bestaat uit vijf verschillende gebouwen met ieder een eigen functie en invulling en bouwtechnische uitwerking. De ambitie van Lely Innovations op duurzaam vlak is hoog. Het kantoor bestaat uit houten constructies waaronder CLT-wanden, gelamineerde spanten, dakdozen en houtskeletbouw wanden. De buitengevel heeft een Douglas gevelbekleding. De overige gebouwen bestaan uit een stalen constructie met een houtskeletbouw gevelsluiting en eveneens een Douglas gevelbekleding. Lely Innovations is binnen de financiële kaders naar tevredenheid tot stand gekomen.

Lely Innovations afwerking

Duurzaam en hoogwaardig afgewerkt door o.a. zonnepanelen en hardsteen.

Lely Innovations gevelbekleding

Over Lely

Als internationaal familiebedrijf in de agrarische sector is Lely dagelijks bezig om het leven van veehouders aangenamer te maken met innovatieve oplossingen en gerichte services. Lely biedt oplossingen voor nagenoeg alle werkzaamheden in de koeienstal: van melken tot voeren.

Lely Innovations

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

Bouw & Vastgoed

Marloes Swijnenburg - Schot

Projectmanager Klant en Markt Regio Zuid-Holland
Marloes Swijnenburg - Schot