Vorige
Rabobank Gouda

Een multifunctioneel pand

Gouda
12-2016 - 08-2018
Bouw & Vastgoed

Medewerkers van vier vestigingen van Rabobank in Gouda hebben eind 2018 aan de Burgemeester Jamessingel een nieuw gezamenlijke kantoor gekregen. Dit multifunctionele pand is gerealiseerd door Bouwcombinatie Dura Vermeer/Kraaijvanger en heeft een BREEAM-Excellent certificering en daarmee hoge duurzaamheidskenmerken. Het is zelfs één van de meest duurzame kantoorgebouwen in Gouda.

Duurzaam

Het is zelfs één van de meest duurzame kantoorgebouwen in Gouda.

Verbinden

Het centrale thema in de ontwerpfase was ‘verbinden’. Dit aspect komt terug in verschillende onderdelen.

De bouwcombinatie won de ontwerp- en bouwtender, omdat ons ontwerp zoveel mogelijk kwaliteit voor klanten en medewerkers leverden. Dat in het ontwerp tevens rekening werd gehouden met lokale bedrijven en de complexiteit van bouwen langs het spoor, droeg ook bij aan de gunning.

Het nieuwe kantoorpand is naast duurzaam, ook transparant en flexibel. Het centrale thema in de ontwerpfase was ‘verbinden’. Dit aspect komt terug in verschillende onderdelen. Zeker de flexibiliteit was een belangrijk criterium gezien de gedeeltelijke verhuur van het pand. In het hart van het gebouw vindt de ontmoeting, de directe verbinding, met klanten en gasten plaats. Het kantoor biedt tevens faciliteiten voor bijeenkomsten en activiteiten van bijvoorbeeld maatschappelijke organisaties.

Duurzaam, transparant en flexibel

In het hart van het gebouw vindt de ontmoeting, de directe verbinding, met klanten en gasten plaats

Maak meer carrièrestappen

Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.