Vorige

Woningbouwconcepten

Menu:

  HET GOEDE DOEN

  Onze woningbouwconcepten zijn de tools die we inzetten om onze doelen te behalen: om duurzamer te bouwen, minder uit te stoten en sociale ecosystemen te creëren. Zo zetten wij vaart op Het Goede Doen

  BEKIJK ONZE WOONCONCEPTEN 

   

  Aer

  Minder bouwtijd, meer woningen. Minder wachtlijsten, meer kansengelijkheid. Minder vervuiling, meer bio-based. Geen fysieke fabriek, maar een virtuele fabriek. Aer is conceptuele woningbouw. Modulair, circulair, revolutionair. Aer. Bouwen wat nodig is.

  Meer over Aer

  PCS Pro

  Meer betaalbaar woongeluk creëren voor iedereen, voor alle generaties. Dát is onze ambitie. Om die ambitie waar te maken, hebben we ons bewezen PCS Pro-concept flink doorontwikkeld. Met alle expertise en ervaring die we in huis hebben, plus die van onze opdrachtgevers en ketenpartners. Het resultaat is PCS Pro. Een in co-creatie ontwikkeld concept voor het razendsnel ontwikkelen en bouwen van grondgebonden en gestapelde bouw tot appartementen met 9 bouwlagen, op basis van heldere standaards.

  MEER OVER PCS PRO

  RijkswijkBuiten

  PCS Pro

  RijkswijkBuiten

  PCS Pro

  Blokje Om

  Zijn je woningen technisch en functioneel verouderd en biedt renovatie niet het gewenste resultaat? Dan is Blokje Om - het vernieuwbouwconcept van Dura Vermeer - dé oplossing. We bouwen met ervaring, want met ruim 450 woningen op de teller voor woningcorporaties WBO Wonen, ProWonen, WoonFriesland, Viverion, Talis en Lefier is Blokje Om een beproefd houtbouwconcept.

  MEER OVER BLOKJE OM

  Molenbeek in Laren

  Blokje Om

  Bentinckstraat in Oldenzaal

  Blokje Om

  Blokje Op

  In Nederland is een groot tekort aan geschikte en betaalbare (huur)woningen en beperkt de ruimte om te bouwen in de steden. Ons concept Blokje Op, optoppen, is dé manier om de schaarse ruimte op een duurzame manier te benutten en de woningvoorraad in Nederland aan te vullen.

  Meer over Blokje Op

  Een verdieping erbij

  Een nieuwe verdieping op een bestaand appartementencomplex

  Virtual Factory

  De beste manier om de toekomst te voorspellen, is door hem zelf te creëren. Als antwoord op onze maatschappelijke uitdagingen kiezen wij daarom voor toekomstbestendige industrialisatie. De manier waarop we al eeuwen bouwen, wordt de komende jaren volledig opnieuw uitgevonden. En de manier waarop we produceren is daar onlosmakelijk mee verbonden. Daarom introduceren we Virtual Factory.

  Meer over Virtual Factory

  Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

  Bouw & Vastgoed

  Rutger Veldhoen

  Statutair Directeur Regio Limburg, Regio Noord-Brabant, Regio Zeeland
  Rutger Veldhoen
  Bouw & Vastgoed

  Maurice Hadderingh

  Manager Innovatie & Productontwikkeling Regio Heel Nederland
  Maurice Hadderingh