Vorige

conceptwoningen

Inhoud

  PCS Pro

  Meer betaalbaar woongeluk creëren voor iedereen, voor alle generaties. Dát is onze ambitie. Om die ambitie waar te maken, hebben we ons bewezen PCS-concept flink doorontwikkeld. Met alle expertise en ervaring die we in huis hebben, plus die van onze opdrachtgevers en ketenpartners. Het resultaat is PCS Pro. Een in co-creatie ontwikkeld concept voor het razendsnel ontwikkelen en bouwen van grondgebonden en gestapelde bouw tot appartementen met 9 bouwlagen, op basis van heldere standaards.

  MEER OVER PCS PRO

  RijkswijkBuiten

  PCS Pro

  RijkswijkBuiten

  PCS Pro

  BLOKJE OM

  Zijn je woningen technisch en functioneel verouderd en biedt renovatie niet het gewenste resultaat? Dan is Blokje Om - het sloop-/nieuwbouwproduct van Dura Vermeer - dé oplossing. We bouwen met ervaring, want met ruim 450 woningen op de teller voor woningcorporaties WBO Wonen, ProWonen, WoonFriesland, Viverion en Talis is Blokje Om een beproefd houtbouwproduct.

  MEER OVER BLOKJE OM

  Molenbeek in Laren

  Blokje Om

  Bentinckstraat in Oldenzaal

  Blokje Om

  BLOKJE OMHOOG

  Blokje Omhoog is het antwoord van Dura Vermeer op de vraag naar betaalbaardere en duurzame appartementen. Met een ‘Smart Box’ als kern kunnen kant-en-klare modules op de bouwlocatie worden gestapeld tot een circulair appartementencomplex. Op basis van de ruime ervaring vanuit ons grondgebonden houtskeletbouwproduct Blokje Om is de vertaalslag gemaakt naar de gestapelde bouw. Door te bouwen met hout kunnen we vaart maken in de grote woonopgave.

  MEER OVER BLOKJE OMHOOG

  Losser

  Blokje Omhoog

  Losser

  Blokje Omhoog

  Maak meer carrièrestappen

  Bekijk onze openstaande vacatures of lees meer over onze projecten.