Vorige

Werken bij Dura Vermeer Bouw Zuid West

Dit zijn wij!

Dura Vermeer Bouw Zuid West is een ontwikkelende bouwer, onderdeel van de Divisie Bouw en Vastgoed en herkenbaar in groen en geel. Met ruim 200 collega’s leggen wij de focus op innovatieve en duurzame scenario’s voor vastgoedontwikkeling, woningbouw en utiliteitsbouw in de regio Zuid West. Wij zijn gedreven, enthousiast en we weten van aanpakken. Bij ons kun je laten zien wat jouw unieke talenten zijn én hoe je deze wil inzetten. Want, alleen samen maken we het waar!
Logo

Stefan blikt tevreden terug op spannende overstap

Vijf jaar geleden voelde het als een spannende stap, maar spijt heeft hoofduitvoerder Stefan Den Hertog nooit gehad van zijn overstap naar Dura Vermeer Bouw Zuid West. "Ik merkte direct dat de cultuur van een familiebedrijf behouden is gebleven. Het voelde laagdrempelig, open en er werd direct gesproken over toekomstperspectief. Als ik wilde doorgroeien, dan kon dat binnen Dura Vermeer.”

Lees het hele verhaal hier

Werken met plezier, met aandacht voor ontwikkeling

Bij Dura Vermeer krijg je alle vrijheid om jezelf te ontwikkelen

Stage bij Dura Vermeer

Op de bouwplaats leer je het meest

WAAROM JIJ WIL WERKEN BIJ DURA VERMEER BOUW ZUID WEST

Dorpsgevoel in een stad

Je ervaart het gemak van een groot bedrijf met de unieke sfeer van een klein familiebedrijf

Teamgevoel

Als collega's zijn wij er echt voor elkaar: samenwerken en samen successen vieren

Uitdaging en diversiteit

In ons grote familiebedrijf vind je altijd een uitdaging die bij je past bij jouw ambities

Verantwoordelijkheid

Onze horizontale organisatie geeft je veel vrijheid en verantwoordelijkheid binnen het werk

Ambities waarmaken

Binnen onze organisatie is er altijd ruimte voor doorgroeimogelijkheden

Een salaris dat meegroeit

We bieden je een passend salaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling

Wij werken samen in horizontale, zelforganiserende teams

ONZE CULTUUR EN DNA

We geven je graag een indruk van onze cultuur en ons kenmerkende DNA. Met elkaar hebben we de ambitie om iedere keer weer projecten te realiseren waar wij trots op zijn. Dit doen wij grotendeels in horizontaal georganiseerde en multidisciplinaire teams, met elk een eigen specialisme. We kennen geen hiërarchische cultuur, maar houden van korte lijnen en creatieve oplossingen. En dat in een groot en leuk familiebedrijf. Duurzaamheid staat daarbij altijd hoog in het vaandel. Bij ieder project vinden we het belangrijk om meer terug te geven dan we van de omgeving vragen. Zo werken we samen aan een gezondere, groene leefomgeving voor generaties in de toekomst. Bouw jij mee aan een duurzame leefomgeving voor morgen?

COLLEGa'S AAN HET WOORD

Bij Dura Vermeer Bouw Zuid West vinden wij het belangrijk dat je elke dag opnieuw met plezier naar werk gaat. Hier zijn de lijnen kort, is de werksfeer betrokken en werken we elke dag opnieuw met passie aan super gave projecten. We zoeken nieuwe collega's in de regio Zuid West die de mouwen opstropen en impact willen maken. Ben jij onze nieuwe collega? Leer je toekomstige collega's alvast kennen aan de hand van hun inspirerende verhalen:

Dura Vermeer Top Employer 2023

Dura Vermeer mocht zich als één van de eerste bouwbedrijven in Nederland scharen bij de selecte groep Top Employer 2022. Ook in 2023 zijn wij wederom verkozen tot top employer. Dit betekent dat wij voorloper zijn op HR-gebied en medewerkers de allerbeste werkomgeving bieden. Daar zijn wij trots op! 

MEER WETEN OVER 

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

Bouw & Vastgoed

Yves van den Berg

HR Manager Regio Zuid-Holland
Yves van den Berg
Bouw & Vastgoed

Tessa Kalkman

HR Adviseur Regio Zuid-Holland
Tessa Kalkman