Vorige
Goudse Laan

Groen stadsleven

Gouda
Bouw & Vastgoed

Wonen omringd door natuur en toch dichtbij het Goudse stadshart. Op een nieuw stukje Gouda ontwikkelt Dura Vermeer 9 energieneutrale woningen aan een mooie laan en in een natuurrijke omgeving. 

In de nieuwe woonwijk Westergouwe, aan de rand van Gouda, ligt Goudse Laan. Negen eengezinswoningen aan een laan en omringd door het polderlandschap. De woningen hebben een woonoppervlak van 133 tot maar liefst 205 m2 en zijn rijk aan architectuur en met oog voor detail ontwikkeld en gebouwd. Bij projecten van Dura Vermeer zijn de woningen uitgerust met een complete keuken, badkamer en toilet. De Laanwoningen zijn ook voorzien van een energiebesparend bodemwarmtepompsysteem en zonnepanelen.

Goudse Laan is onderdeel van de grote gebiedsontwikkeling Westergouwe die de komende jaren uitbloeit tot een nieuwe woonwijk met 4500 woningen. Het project kenmerkt zich door de groenblauwe omgeving en de centrale ligging aan de rand van de stad en dichtbij de grote steden Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Met de binnenstad van Gouda op 15 minuten fietsafstand.

Biodiverse wijk

Door de aanleg van het natuur- en recreatiegebied, ecologische voorzieningen, groene assen en brede watergangen is Westergouwe een biodiverse wijk. Een wijk met grote ecologische- en natuurwaarde waar mens en dier plezierig samenwonen. Er wordt steeds duurzamer gebouwd en er is een grootschalige toepassing van PV-panelen in combinatie met een hoge isolatiewaarde van de woningen. Vanaf Westergouwe-II, waar Goudse Laan onderdeel van is, worden alle woningen gasloos aangelegd. Er wordt al volop geleefd in Westergouwe, en dat woont wél zo prettig!

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

Bouw & Vastgoed

Joyce van Triet

Projectontwikkelaar Regio Zuid-Holland
Joyce van Triet