Vorige
Résidence Zenobia

Kleinschalig wooncomplex voor senioren

Zoetermeer
Q4 2019 - Q1 2021
Bedrijfsleven
Bouw & Vastgoed

De Zoetermeerse woonbuurt Rokkeveen is een nieuw appartementenncomplex rijker. Dura Vermeer Bouw Zuid West heeft in deze rustige woonbuurt twaalf luxe appartementen en twee penthouses ontwikkeld en gebouwd. Het kleinschalige complex Résidence Zenobia is bedoeld voor senioren: het heeft vier woonlagen, alleen gelijkvloerse woningen en is begin 2021 geheel woonklaar opgeleverd.

Kleinschalig appartementencomplex

Met twaalf luxe appartementen en twee penthouses

De appartementen hebben woonoppervlaktes van 87 m2 tot 120 m2 en de penthouses hebben zelfs 128 m2 tot 135 m2 aan woonoppervlak. De woningen zijn fraai afgewerkt, hebben riante buitenruimtes in de vorm van (dak)terrassen en beschikken over een prachtig uitzicht. In het voorjaar van 2021 zijn alle appartementen opgeleverd aan de nieuwe bewoners.

Omringd door voorzieningen


Restaurants, supermarkten, gezondheidscentra, alle voorzieningen liggen binnen handbereik. Het grote ‘Winkelcentrum Rokkeveen, station Zoetermeer, de bus en het stadshart van Zoetermeer liggen op loopafstand. Een centrale ligging en toch in een rustige buurt. Résidence Zenobia doet haar naam eer aan: het complex heeft een parkachtig decor. De natuur begint bij de eigen tuin rondom het complex. Ten oosten van het complex ligt een openbaar park, bedoeld als wandelpark en een ontmoetingsplek voor buurtbewoners.

Klassiek en eigentijds

Fraaie architectuur


Het appartementencomplex is een opvallende verschijning in Rokkeveen. Het valt op door de luxe en speelse architectuur. Klassiek en eigentijds tegelijkertijd. Bij de bouw van Résidence Zenobia is uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen zoals hoge, stompe binnendeuren en hardhouten kozijnen. Met details die de appartementen een exclusieve uitstraling geven.

Veilig en duurzaam wonen


Het complex bevat een uitgebreid tag-systeem om ongewenst publiek buiten de deur te houden. De appartementen zijn ook duurzaam. Elk appartement heeft een warmtepomp in de technische ruimte. En voldoende ruimte voor extra installaties die bijdragen aan een aangenaam verblijfsklimaat. Alle appartementen zijn voorzien van vloerverwarming en -koeling voor een constante warmte. Per ruimte kan de temperatuur in huis worden geregeld. 

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!