Vorige
Nieuws

WattHub krijgt koninklijk bezoek

Wat zijn we trots! Op donderdag 28 september verwelkomen we Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander op het snellaadplein WattHub in Geldermalsen. De koning zal de officiële opening van het eerste laadplein voor elektrische vrachtwagens en zwaar bouwmaterieel verrichten. Met lokaal duurzaam opgewekte zonne- en windenergie wordt duurzame mobiliteit zo voor iedereen toegankelijk.

unieke Samenwerking

In 2023 heeft coöperatie Betuwewind, samen met bouwcombinatie Mekante Diek, bestaande uit Dura Vermeer, Ploegam en Van Oord, op eigen initiatief het eerste semipublieke snellaadplein voor transportmiddelen en materieelstukken ontwikkeld: WattHub. Aanleiding was de emissievrije dijkversterking Tiel-Waardenburg, waardoor er in de regio veel extra laadmogelijkheid voor zwaar bouwmaterieel nodig is. 

Op naar Net Zero

Dura Vermeer werkt aan een groenere, betere en duurzame toekomst. Elke dag opnieuw. Wij hebben een kraakhelder doel. Nul CO2-uitstoot vóór 2050. Dit lukt ons niet alleen: met al onze collega’s en iedereen in de keten kunnen we de teller versnellen. Ook dit initiatief telt op naar nul uitstoot. Zo gaan we samen ‘Op naar Net Zero’. Meer weten?

OP NAAR NET ZERO

 

Next

De samenwerking WattHub is ontstaan binnen NEXT; hét platform binnen Dura Vermeer voor pioniers in de bouw. Meer weten over innovatie bij Dura Vermeer?

GA NAAR NEXT

Lees meer van Dura Vermeer Infra Participaties Bekijk werkmaatschappij
Lees meer van Dura Vermeer Infra Landelijke Projecten Bekijk werkmaatschappij
Deel deze pagina

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!