Vorige
SOK Amsterdam

Klein wegenonderhoud en elementenverharding

Samen werken aan een slimme en schone stad

Amsterdam
2019 - 2023
Jaarlijks €9.000.000
Samenwerkingscontract
Gemeente
Infra

Dura Vermeer voert vanaf juni 2019 vier jaar lang twee soorten projecten uit binnen de Samenwerkingsovereenkomst (SOK) Amsterdam.

KLEIN WEGENWERK

In Amsterdam-Noord, Nieuw-West, Zuidoost en het Amsterdamse Bos verzorgen wij het klein wegenwerk. Daarbij schouwen we de huidige staat van het asfalt en voeren we kleine asfaltreparaties uit, maar pakken ook projecten op waarbij een weg opnieuw geasfalteerd moet worden. 

ELEMENTENVERHARDINGEN

In Zuidoost verzorgen wij het onderhoud van de elementenverhardingenOok hier schouwen wij de staat van de verhardingen, en voeren we kleine reparaties uit. We werken aan verschillende projecten: van dagelijks onderhoud aan paden tot complete inrichtingen van nieuwe wegen 

Duurzaamheid

Minder uitstoot door inzet elektrisch materieel.

Elementenverhardingen

Van dagelijks onderhoud aan paden tot complete inrichtingen van nieuwe wegen.

OMGEVING

Voor beide contracten worden ook complete engineerings- en omgevingsopdrachten (middels BLVC) verzorgd, in samenwerking met het projectteam van de opdrachtgever.

SLIM EN SCHOON

Slim en schoon werken speelt een grote rol bij deze samenwerkingsovereenkomst. Wij werken slim vanuit centrale hubs om zo transportbewegingen te reduceren. Schoon werken doen wij door zoveel mogelijk elektrisch materieel in te zetten en onze eigen zonne-energie op te wekken voor mobiele oplaadcontainers en duurzame bouwketen. 

1
6

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

Infra

Sander Haagedoorn

Bedrijfsleider wegen Dura Vermeer Infra Regio Noord West Regio Noord-Holland
Sander Haagedoorn